Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikająca karta sieciowa

macieeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewniem problem. Od jakiegoś czasu borykam się ze znikającą kartą sieciową WIFI.

Po prostu jakby jej nie było, nie pojawia się w menadżerze urządzeń a jeśli już jest i jest na niej żółty trójkąt to jest błąd 12, nie może znaleźć zasobów chodź to rzadko się zdarza. Dodatkowo miałem straszne problemy z crashami, potrafił się zaciąć ten laptop po 30 razy dziennie, ratował mnie tylko guzik power. Zrobiłem format, po formacie też nie znajdywało karty sieciowej, po 4 restartach załapało i póki co działa. Dodatkowo nie wiem jak skonfigurować PC aby działał mi internet na kablu, wyskakuję, że nie mam skonfigurowanej karty sieciowej, coś o IP.

Windows 10, laptop ACER Aspire E15.

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Podłączając kabel samo się ustawia do routera więc kombinować nie musisz. 

Nie masz sterowników dobrych do karty albo softu zainstalowanego w całości zwłaszcza tego do obsługi urządzeń klawiszami funkcyjnymi. Jako opcję masz uszkodzenie karty 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...