Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bluebot - The easy margonem

kam101101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie wszystko ładnie śmiga lecz po dodaniu dodatków np. AutoHeal bot nie zamyka walki i nie zbiera lootu.

Co do pytań czy wyjdzie wersja na nowy interfejs i czy będzie działało na angielskim margonem. 

Pozdrawiam

Opublikowano

U mnie wszystko ładnie śmiga lecz po dodaniu dodatków np. AutoHeal bot nie zamyka walki i nie zbiera lootu.

Co do pytań czy wyjdzie wersja na nowy interfejs i czy będzie działało na angielskim margonem. 

Pozdrawiam

myślę ze na angielskim powinno też działać. Spróbuj najpierw wybrać wszystkie opcje które chcesz a dopiero włączyć bota, mniej więcej tak jak zrobiłem na filmiku

Wywala błąd i się nie włącza.

Uruchomiłeś jako administrator ? jaki błąd ?

Opublikowano

Mam taką propozycję, może napisz bota który sam przechodzi przez mapki i zrób go jako płatny, a tego zostaw darmowego (tylko na 1 mapce) no bo sorry ale płatny bot w obrębie 1 mapki to trochę przesada jest :D A co do przechodzenia to paru osobom już się to chyba udało :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taką propozycję, może napisz bota który sam przechodzi przez mapki i zrób go jako płatny, a tego zostaw darmowego (tylko na 1 mapce) no bo sorry ale płatny bot w obrębie 1 mapki to trochę przesada jest :D A co do przechodzenia to paru osobom już się to chyba udało :)

To jest dopiero beta postaram się go rozwinąć a obecnie i tak jest darmowy :D

Opublikowano

Wystarczy wytyczyć botowi zadanie kolejne, a potem je konsekwentnie wykonać, no chyba, że się nie da to wyznacza się kolejne zadanie.

Dla tych co sami chcą stworzyć sobie bota, wystarczy przeczytać jakiś kurs JavaScript i JQuery, a będziecie mieć pewność, że nigdzie wasze dane logowania nie wyciekną.

Co do tego bota, został napisany najprawdopodobniej w C#, zwykły webBrowser możliwe, że użyto np. CEF. Jak na razie nie jest niczym lepszym od dodatków publicznie dostępnych.

Ba, mam przeczucie, że te wszystkie funkcje w tym bocie są skopiowane z addonów i po prostu "wstrzykane" przez clienta.

W dodatku jest to niebezpieczne, gdyż nie macie pewności, że nigdzie dane nie są wysyłane podczas logowania.

Bot nie działa na Windowsie 7.

BOT zapisywał hasła i loginy użytkowników, każdy kto jeszcze nie stracił konta niech zmieni passy.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...