Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe filmy o dobrym klimacie

PigmejQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś kryminału/akcji/thrillera/komedii ew. czegokolwiek co jest warte obejrzenia. 

Rocznik, najlepiej 2000-2015 (z lat 2010-2015 topowe filmy raczej mam obejrzane, ale może mnie zaskoczycie)

Nie mam co oglądać więc fajnie jakbyście szybko coś podali :)

Rozdaję lajki.

//EDIT

Dzisiaj też coś chętnie obejrzę więc sypcie filmami :)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Day after tomorrow, Inception, Bridge of spies, the purge, the purge anarchy,  The martian, into the wild, wild, cloverfield 2008, battlestar galactica(jeśli lubisz s-f, moj ulubiony serial :) ), godzilla 2014, godzilla 1998, man of steel

Opublikowano

Zdecydowanie  polecam Ci komedię "Praktykant".

Mega atmosfera, żałowałem jak skończyłem go oglądać:/

Może zna ktoś film podobny do tego ?

Oprócz tego polecam Ci 2012, oraz marsjanin ;)

Osiągnięta liczba postów :

50-100-150-200-250-300-350-400-450-500-550-600-650-700-750-800-850-900-950-10000

Opublikowano

Nie wiem, czy lubisz horrory (w dodatku azjatyckie), ale zostawię Ci ten tytuł - Bool-sin-ji-ok (2009).

Z czystym sumieniem mogę polecić ten film, ze względu na fabułę. Nie ma tam tony flaków i krwi na ścianach, jednak ma coś w sobie intrygującego od samego początku. Najlepsze jest to, że w sumie nie jest dokładnie sprecyzowane, co Cię może przestraszyć. A klimat (według mojej skromnej opinii) w pewnych momentach tak gęstnieje, że można go wręcz pokroić  :) Całość skupiona jest na rozwiązaniu pewnej zagadki..  :)

Film można obejrzeć spokojnie w sieci, ale jeśli będziesz miał kłopoty ze znalezieniem, chętnie podeślę link  :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

To nie jest kraj dla starych ludzi, Obłęd (2005), Grindhouse obie części, Pół na pół, Dziewczyna z tatuażem

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A co mi tam, odświeżę sobie temat. Z tych podanych wyżej podobały mi się: The 33, Praktykant, Prestiż, Zodiac (coś takiego zagadkowego bym obejrzał). 

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...