Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta San Andreas- garaże do tuningu nie otwierają się

Zenon57689

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem sobie ostatni z powrotem grac w gta san andreas i chciałem sobie ulepszyć nieco auta z mojego garażu, ale garaże do tuningu nie otwierają się bez względu o której godzinie, i jakim pojazdem. Co mam zrobić?

Opublikowano

Zacząłem sobie ostatni z powrotem grac w gta san andreas i chciałem sobie ulepszyć nieco auta z mojego garażu, ale garaże do tuningu nie otwierają się bez względu o której godzinie, i jakim pojazdem. Co mam zrobić?

Ukończyłeś już misję u Cesara? Dopiero po zrobieniu jej odblokowuje się taka możliwość. 

­

Opublikowano

Usuń cały folder w moich dokumentach z GTA zostawiając tylko save.

Jak to nie działa, może zadowoli cię robienie tuningów bez garaży.

http://www33.zippyshare.com/v/rZMBZ9Eq/file.html

skan:https://www.virustotal.com/pl/file/aa4c51965fb8d149db3768674030df5aadcbb74ee75e77ca7c65de2876ea0860/analysis/1454145880/

Pobierasz cleo z oficjalnej strony i podmieniasz pliki z pobranego pliku ;P

@down

Kolega przecież pisał że próbował wszystkimi pojazdami.

9u2pvr.gif

Opublikowano

Bo musisz odpowiednim autem podjechać, pamiętaj że sultan/jester/uranus/elegy tuningujesz wyłącznie w San Fierro ten drugi warsztat przez tunel. 

Opublikowano

Bo musisz odpowiednim autem podjechać, pamiętaj że sultan/jester/uranus/elegy tuningujesz wyłącznie w San Fierro ten drugi warsztat przez tunel. 

A jest może jakaś aplikacja lub modyfikacja do gry gdzie mógłbym sprawdzać jakie auta gdzie mogę tuningować?

Opublikowano

Nie ma ale to proste. 

Angel Warsztat:

-Jester

-Sultan

-Slamvan

-Elegy

Warsztat obok zapisu:

Wszystkie auta oprócz powyższych i lo-lo 

Sevilla w Los Santos:

-Blade

-Savanna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...