Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy leavebuster zapamiętuje kary na zawsze, czy też ma jakiś cooldown?

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, że lata temu założyłem sobie konto w lolu a kiedy wszedł ten system banowania zaczęły się problemy

otóż czasem zdarza się że muszę opuścić mecz, nigdy jednak nie robię tego celowo i jest to sporadyczne

ostatni raz grałem chyba półtora roku temu a przestałem bo wyłapałem karę zdaje się na czekanie 10 minut przed każdym meczem

było to na tyle męczące że po prostu przestałem w to grać

teraz wróciłem do gry, zagrałem kilka meczy z kolegami i tak się złożyło że w połowie meczu zostałem wysłany do Biedronki i musiałem wyjść

kiedy wróciłem okazało się że przed każdym meczem będę musiał czekać 20 minut...

jest to straszne, nie mam tyle czasu żeby przed każdym meczem tyle czekać, poza tym żaden z moich kolegów nie będzie chciał ze mną grać a granie samemu to jakaś patologia

No i wreszcie moje pytanie

jak już przeboleję tą karę to:

czy po zagraniu kilku meczy bez wychodzenia kara będzie zmniejszana? (czyli czy po kolejnym afk'u dostanę jeszcze wyższą czy też 5 minutową?)

jeśli leave buster będzie mi ustawicznie zwiększał karę to nie widzę sensu dalej prowadzić to konto...

lepiej je wymienić na nowe?

Opublikowano

Za duzo spacji, chaos, a co do pytania to tak będzie mniejsza ale po dłuższym czasie nie po kiliku meczach.

U mad m8?

Opublikowano

po jakimś czasie się resetuje ( nie pamiętam dokładnie ale chyba miesiąc po zagraniu ostatniego meczu na leave busterze)

@up xD ACOMIAŁPISAĆ TAK? 

#JebacSygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...