Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób By Evolution (Video Tutorial)

przystup1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Opublikowano

kumpel mi podał linka wbiłem poskanowałem i stwierdziłem ze wszystko dziala, zaraz sie go zapytam sprawdzcie.

Edit: Ok, a cosie dzieje jak jest hasło? Mam nadzieje ze nie mam nakompie keyloggera ;/? skanowałem i nic nie wykryło.

1. Jeżeli pomogłem daj +

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Opublikowano

"sprawdzcie. "

zmuszasz nas do czegoś? Z tego powodu że ma hasło to nie tykam tego, jutro wejdę na laptopa i przeskanuje, jeżeli coś wykryje, nie będzie wtedy miło

Opublikowano

powiem to samo co napisałeś w moim temacie z ng. Przecież jest 50% szans że to ma keyloggera z podanego wyżej powodu. poza tym na forum pare osób zaufanych udostępniło trial resetera i zcrackowane boty .

Opublikowano

kumpel mi podał linka wbiłem poskanowałem i stwierdziłem ze wszystko dziala, zaraz sie go zapytam sprawdzcie.

Edit: Ok, a cosie dzieje jak jest hasło? Mam nadzieje ze nie mam nakompie keyloggera ;/? skanowałem i nic nie wykryło.

kolega odpowiedział jakie hasło?

Opublikowano

kolega odpowiedział jakie hasło?

"tibia"

1. Jeżeli pomogłem daj +

• Dodaj nową pozycję...