Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki problem z pewną sprawą D:

magicalpony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam, miałem o tym kompletnie nie pisać.. Wiem że to trochę kompletnie inny temat forum, ale to w końcu pogaduszki :D A więc tak.. Wychodziłem z WF gdy nagle zaczepia mnie moja koleżanka z jej koleżanką :D Jej koleżanka powiedziała że ona chce mi coś powiedzieć i poszła.. W końcu moja koleżanka poszła za jej koleżanką wcześniej mówiła że mi tego nie powie itp. Potem moja inna koleżanka mi powiedziała że chciała się zapytać o to czy zostanę jej chłopakiem.. Okazało się że stała przy bramie ze szkoły nr. 1 a ja poszedłem bramką nr. 2, a chciała mi to powiedzieć.. Tylko w tym problem że nie chce z nią chodzić.. Help ;c

PS. Jestem nieśmiały :c

Opublikowano

Jak nie chcesz z nią chodzić, ale jesteś nieśmiały, to musisz się zgodzić na chodzenie niestety ;/

Ewentualnie możesz jej już zawsze unikać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

­

Jak nie chcesz z nią chodzić, ale jesteś nieśmiały, to musisz się zgodzić na chodzenie niestety ;/

Ewentualnie możesz jej już zawsze unikać.

Właśnie próbowałem ale ona ma klasę na przeciwko mnie :c

A poza tym takie chodzenie bez wzajemności jest sztuczne :c

Powiedz koleżance żeby powiedziała koleżance że nie chcesz z nią chodzić.

To za chwilę to się rozejdzie, i będą mnie uważali za chama..

Opublikowano

Ciężko to nazwać wielkim problemem..

Jak nie chcesz jej tego powiedzieć w oczy, to napisz do niej na jakimś fb etc. i koniec.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Macie problemy w gimbie wnioskuje po tym, że pytacie się tam czy ktoś chce ze sobą chodzić przez koleżanki/kolegów.  Nie utrzymuj kontaktu z nią i tyle jak nie chcesz z nią być.

Opublikowano

­

To zamów jakiegoś hitmana w deepwebie i ją zabije i po sprawie. Nie będziesz musiał się jej tłumaczyć.

1

2

3

Opublikowano

­

Będą ciebie uważali za chama, bo nie chcesz chodzić z dziewczyną, która ci się nie podoba? Osoby które będą tak twierdziły są najprościej mówiąc debilami. Ja na twoim miejscu opinią takich osób bym się nie przejmował.

A co do dziewczyny to nie musisz z nią chodzić tak jak eMode napisał - (to była ironia, myślę że na lekcjach polskiego w gimnazjum poznasz to zagadnienie)

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Posłuchaj ja już miałem 5 dziewczyn i moją najlepszą radą jest rozmowa na odważnego. Jak będziesz się cackać to nic nie wymyślisz. Po prostu podejdź do niej i powiedz ze nie jest w twoim typie ale możecie zostać nadal przyjaciółmi

Opublikowano

Ja p******e Ty masz chłopie problemu, ja zlewałem laske która Mi chciała wpierać, że ją nabiłem na imprezie i to jest moje dziecko a Ty się k***a przejmujesz o takie coś hahaha

Moja rada, nie bądź jak c**a z*****a w rurkach.Podejdź i pogadaj z nią i w trakcie rozmowy jej po prostu powiedz, że nie pasujecie do siebie??

Chyba, że nie masz jaj i jesteś j***** spierdoliną to dalej użalaj się, że jesteś nieśmiały i się boisz zagadać....

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ja p******e Ty masz chłopie problemu, ja zlewałem laske która Mi chciała wpierać, że ją nabiłem na imprezie i to jest moje dziecko a Ty się k***a przejmujesz o takie coś hahaha

Moja rada, nie bądź jak c**a z*****a w rurkach.Podejdź i pogadaj z nią i w trakcie rozmowy jej po prostu powiedz, że nie pasujecie do siebie??

Chyba, że nie masz jaj i jesteś j***** spierdoliną to dalej użalaj się, że jesteś nieśmiały i się boisz zagadać....

Tu nie ma co się rozczulać, @MaX095 dobrze gada. Poszło dużo wulgaryzmów, ale jak spojrzysz z perspektywy czasu, to zobaczysz że ma w 100% rację.

Robisz sobie problem z niczego. Nie znasz swojej wartości mówiąc, że jesteś nieśmiały. Wiesz czemu taki jesteś? Bo nigdy nawet nie próbowałeś.

Bo jesteś leniwy i wolisz sobie wmawiać tak samo jak ludzie, którzy mają swoje problemy w szkole i tłumaczą się "dysgrafią" i "dysleksją" (Co k***a?)

Nie wiem, jak Ty masz zamiar sobie poradzić z sytuacjami światła dziennego, kiedy będziesz dorosły, skoro nie potrafisz odmówić bycia z dziewczyną.

Jak Cię nie interesuje, to spotykasz się twarzą w twarz i mówisz dlaczego tak, a nie inaczej, podając powód "Nie czułbym się dobrze w związku" albo

"Nie jestem gotowy na związek". W życiu musisz być kreatywny, a nie siedzieć i użalać się, że jesteś nieśmiały.

Specjalista ds. związków międzyludzkich,

tomorrow

@TenStylOdLajka

343731479829004887779.png

Opublikowano

Masz dwie opcje:

-Mówisz jej osobiście,żę z nią nie chcesz byc,że to nie miało by przyszłości itp dając jej do zrozumienia,że nic z tego nie bezie i powinna dac ci spokój 

-Unikasz jej czyli jakby jej nie było czyli nic nie dając jej do zrozumienia wiec będzie dalej próbowac.

Opublikowano

Więc mówisz że Twoja koleżanka z jej koleżanką czyli nie Twoją koleżanką, powiedziała że koleżanka chce CI coś powiedzieć, ale ona poszła a koleżanka poszła z koleżanką tamtej koleżanki czy tam inną koleżanką, ale powiedziała że chce z Tobą chodzić ale Tobie się nie chce z nią chodzić.

Ehh miałem problemy z przeczytaniem i błędne wnioski wyciągnąłem.

Powiedz jej że jeśli do końca podstawówki nie wyładnieje to nie ma szans.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

­Chciałem się was jakoś poradzić a wy mi mówicie o praktycznie wszystkim co nie jest z tym związane.. Nie wiem czemu to forum wybrałem.. No cóż temat do zamknięcia.. PS. Nawet nie chodzi o to że jestem nieśmiały tylko o to że nie lubię urażać innych.. Od razu robi mi się.. źle..

Opublikowano

­Chciałem się was jakoś poradzić a wy mi mówicie o praktycznie wszystkim co nie jest z tym związane.. Nie wiem czemu to forum wybrałem.. No cóż temat do zamknięcia.. PS. Nawet nie chodzi o to że jestem nieśmiały tylko o to że nie lubię urażać innych.. Od razu robi mi się.. źle..

Idz do poradni, a nie forum dla gimbospierdolcow wybrales ^^ Nie wiem jakiej rady oczekujesz. Podejdz, albo nie podchodz i c**j. Nie wiem co z ta generacja jest nie tak. O takie bzdury trzeba sie ludzi na forum radzic?

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

to jakieś prowo czy jesteś tak bardzo społecznie upośledzony, że nie potrafisz nawet najprostszej rzeczy bez porady innych załatwić?

jak to jakie masz wyjście? dwa, albo dalej pajacujesz albo spotykasz się z nią i mówisz, ze nie interesuje cię z nią związek i tyle, lol.

ranienia innych ludzi i tak nie unikniesz więc przestań tak srać i zrób co trzeba.

Opublikowano

Ogólnie jak to czytam...wielkie masło maślane. 

To dodaj coś k***a od siebie zamiast dodawać kolejnego bezsensownego posta, znowu się syf na forum robi.

@topic

Z takim nastawieniem, do końca życia będzie ci ciężko. Musisz umieć powiedzieć nie, ustępując każdemu daleko nie zajedziesz.

Opublikowano

Gdyby kolega poprosił cię o chodzenie to zgodziłbyś się na gejowski związek żeby go nie urazić?

Skoro dziewczyna ci się nie podoba to ją olej, jakiej rady trzeba ci więcej? Na każdym innym forum napiszą ci to samo.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...