Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery z najwieksza iloscia graczy

xVolturix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwerów prywatnych z najwieksza iloscia graczy online oraz stabilnych na ktorych jest co robic,nie jest nudno,monotonnie etc

Opublikowano

Tak trochę pomyliłeś działy ;D

Serwer z największą ilością online?

Teraz chyba Revoria.eu góruje, polecam serwer, łatwe cheatowanko itd :D

Opublikowano

Tak trochę pomyliłeś działy ;D

Serwer z największą ilością online?

Teraz chyba Revoria.eu góruje, polecam serwer, łatwe cheatowanko itd :D

Wiem wjebalem zapytanie gdziekolwiek xD jak cos to moze Modek przeniesie

Revoria jest spoko i faktycznie cheatowanie tam to łatwizna tyle ze exp 100+ to juz porazka

Opublikowano

Wiem wjebalem zapytanie gdziekolwiek xD jak cos to moze Modek przeniesie

Revoria jest spoko i faktycznie cheatowanie tam to łatwizna tyle ze exp 100+ to juz porazka

Wystarczy dorwać MultiHacka i latać na najlepszych spotach, warto sprawdzać co jakiś czas, bo może Ci ktoś bana wlepić.

Myślę że avantador to też dobry wybór, ale nie wiem jak tam z cheatami :D

Opublikowano

Witaj, postanowiłem Ci odpowiedzieć na twoje pytanie o serwer.

Najlepszym serwerem Easy jak na ten czas jest Revoria.eu, ponad 1000 osób online w dzień. Serwer się ciągle rozwija, lecz ma on parę błędów.

Mi przy dobrym komputerze lagują tam mapy nie szło nic zrobić, sam do końca nie wiedziałem przez co może być to spowodowane. Jest to serwer 

easy na którym łatwo idzie się dorobić, więc jak jesteś leniem ten serwer jest dla Ciebie :)

Najlepszym serwerem medium / hard jaki jest to jest chyba Vesteris, nadal gra duzo osób online, ciągłe poprawki, przerwy techniczne, administracja szybko reaguje, ciągle cos poprawiają, ulepszają serwer. Przydała by się teraz reklama oraz jakiś dobry update i serwer by miał znowu masę graczy :) Także polecam Ci ten serwer, lecz tutaj bedziesz musiał już trochę posiedzieć.

Jeżeli jesteś wielkim leniem poczekaj na serwer Itarius.pl, jest to serwer typowego easy, wszystko zdobyć łatwo. Nie jest trudno z levelami czy też z ekwipunkiem, a z słów beta testerów wychodzą same dobre słowa na temat serwera :) Także zachęcam Ciebie do sprawdzenia serwera Itarius, który wystartuje już niedługo. 

Tyle z mojej strony dziękuje za przeczytanie mojej notki, oraz serdecznie Pozdrawiam.

Opublikowano

a poczekam na ten Itarius na Revorii wlasnie zajebiscie sie robi eq te dungeony skrocone wszystko jest zajebiscie oprocz tego expa ktory idzie jakby nie chcial :P

A przygladne sie temu Itariusowi ^^ dzieki za info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...