Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Mikrofonem na teamspeaku

TooShort1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z mikrofonem na TeamSpeak 3. Mianowicie: Korzystam zawsze z mikrofonu wbudowanego w laptopie - na Skype słychać mnie dobrze. Jednak, gdy dołączam na TeamSpeak nikt nie jest w stanie mnie usłyszeć, tak jakby program nie wykrywał dźwięku z tego mikrofonu. Mam drugi mikrofon w słuchawkach, który nie jest zbyt dobrej jakości - na tym mikrofonie słychać mnie na TeamSpeaku. Chciałbym obyć się bez kupna nowego mikrofonu i korzystania tego co mam wbudowanego w laptopie. Czy ktoś miał podobny problem?

Dodam, że już szperałem w Windowsie, ustawiałem wbudowany mikro jako domyślny, ten ze słuchawek wyłączałem, w TeamSpeaku również ustawiałem, aby program korzystał z mikrofonu wbudowanego - jednak nic to nie pomogło. Na teście dźwięku w ogóle nic się nie rusza - za to w Windowsie tak. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

post-935672-0-19660700-1454080015.jpg

post-935672-0-69077900-1454080015.jpg

post-935672-0-13913100-1454080016.jpg

Opublikowano

http://screenshot.sh/mFsugOB7sfoVB

Ten pasek daj na lewo max.

nie pomogło, ustawiłem na maks. :<

Ustaw na przycisk i może spróbuj tą drugą opcje: Mikrofon (Zgodne urządzenie[...]), a nie trzecią.

chodzi mi o to że mikrofon ze słuchawek nie działa mi jedynie na Teamspeaku, tzn. ten 3, a jak ustawiam ten 2(mikro laptopowy) to działa ale piszczy strasznie (zmieniałem echo itp.) ;/ nie wiem o co chodzić może.

Opublikowano

nie pomogło, ustawiłem na maks. :<

Mordeczko masz tam dać na minimum a nie max. ( NAPISAŁEM W LEWO <<<<< :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...