Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać swoją linią w nowym czempion selekcie?

MaddoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chyba 10 raz gram grę gdzie zaznaczam pierwszego topa, a później inne linie. Mid, jungla, support. 

I zgadnijcie co... Zawsze mnie rzuca na linię poboczną, a na topie jakiś bob robi 0/4. Jaka linia jest najczęściej grana żebym mógł ją ustawić jako poboczną i żeby najchętniej ją zajmowali? Oprócz topa oczywiście.

Też macie podobnie?

Opublikowano

Graj duo z kim kto mainuje jedną linie. On wezmie np. topa i mida a ty tez topa i mida. On np. chce ogolnie topa to ty mu oddasz topa a on onna ci mida. Mysle ze rozumiesz. Grasz duo i zaklepujecie obie linie poczym je sobie oddajecie w championselekcie

79160594027661829163.png

Opublikowano

@up

Ponoć jest to zablokowane, z tego co słyszałem. Tego typu wybieranie linii. Ponoć jak ty wybierasz główną linię, to twój premade nie może jej wybrać jako poboczną.

Opublikowano

Ja też generalnie gram sam, bo lol to gra poboczna, w CS'a sobie pykam z teamem. Ale ostatnie wciągnął mnie lol.

Ustawiłem teraz mida i pierwszy raz mi znalazło topa. Może w końcu się uda wycarrować bobów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...