Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tomb of the Exiles, a broń do ulepszania?

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest kwestia szczęścia. Mi za drugim razem poleciało, to czego potrzebuje. Jeśli chodzi o weapony, to średnio do trzech razy muszę sie potrudzić. Natomiast jeśli chodzi o akcesoria, to mam podobnie, co ty :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Na koniec dungeona z bossa dropi jedna broń i dostajesz skrzynkę z brońmi, więc zawsze masz jakiekolwiek dwie. Ja robiłem Blackram Narrows około 20 razy, w końcu jakiś gość zauważył że latam z bronią 10lv na 32lvlu i dał mi Brilliant Key. Z tomb of the exiles miałem szczęście, bo trafiła mi się ekipa która passowała każdy item więc zebrałem trochę soul shielda i akurat dropnął Sword z bossa.

Opublikowano

Nie rozumiecie o co mi chodzi. Otworzyłam wszystkie skrzynki, co dostałam i żadna mi nie poleciała broń breakthough i staram się dowiedzieć, czy to jest normalne, że żadna nie leci, a nie, że nie leci dla mojej klasy. Poleciały mi zwykłe do ulepszenia z tych skrzyń, a nie breakthough. Bo z tego co pamiętam to na poprzednim dungeonie Narrows (chyba się tak nazywał?) leciała za każdym razem skrzynka z bronią breakhough, tylko od szczęścia zależało czy dla Twojej klasy. 

Opublikowano

To nie jest normalne, z fioletowej skrzynki która wymaga 2 kluczy powinna zawsze lecieć fioletowa broń do breakthrough.

To mi leciały taki, co mają napisane "evolution material" czy jakoś tak.

Kup ją po prostu i sprzedawaj te bronie które ci dropnęły, dom handlowy był pod F5 bodajże ;)

Tego chyba kupić nie idzie. 

Opublikowano

Fioletowych broni nie kupisz w Marketplace, z skrzynek fioletowych może ci wypaść zwykła broń nie Breakthrough więc jak wspominałem wcześniej to zależy od szczęścia. Polecam robić tą instancje w kółko aż z bossa ci wypadnie broń dla twojej klasy by nie marnować więcej kluczy. Mogę również ci pomóc kilka razy zrobić dungeon w razie czego ponieważ i tak będę robił tam Daily, a później chce zdobyć kilka rzeczy stamtąd.

没我爱

Opublikowano

Fioletowych broni nie kupisz w Marketplace, z skrzynek fioletowych może ci wypaść zwykła broń nie Breakthrough więc jak wspominałem wcześniej to zależy od szczęścia. Polecam robić tą instancje w kółko aż z bossa ci wypadnie broń dla twojej klasy by nie marnować więcej kluczy. Mogę również ci pomóc kilka razy zrobić dungeon w razie czego ponieważ i tak będę robił tam Daily, a później chce zdobyć kilka rzeczy stamtąd.

Czyli sugerujesz nie otwierać skrzynek, tylko liczyć na to, że z bossa wypadnie? Na jakim serwerze grasz? Ja grywam niestety wieczorami i nocą, bo w dzień czasu nie mam. 

Opublikowano

Czyli sugerujesz nie otwierać skrzynek, tylko liczyć na to, że z bossa wypadnie? Na jakim serwerze grasz? Ja grywam niestety wieczorami i nocą, bo w dzień czasu nie mam. 

Tak nie otwieraj skrzynek, z bossa nawet często wypada jednak już w ostateczności jak się nim przejesz po jakiś 10 razach to możesz otworzyć ponieważ kluczy na 45 lvl będziesz miała ponad 100 z daily. Gram na Cardinal Gates czyli jak ty jeśli dobrze pamiętam. Czasu mam pełno więc pisz kiedy będziesz mogła.

没我爱

Opublikowano

Tak nie otwieraj skrzynek, z bossa nawet często wypada jednak już w ostateczności jak się nim przejesz po jakiś 10 razach to możesz otworzyć ponieważ kluczy na 45 lvl będziesz miała ponad 100 z daily. Gram na Cardinal Gates czyli jak ty jeśli dobrze pamiętam. Czasu mam pełno więc pisz kiedy będziesz mogła.

Tylko jaki jest sens chomikowania tych kluczy? Sam zaznaczyłeś, że będzie ich za dużo i tak będzie. Ja miałem od razu, inny musiał otwierać 10 razy skrzynkę. Nic nie straci, gdy otworzy.

Opublikowano

Tylko jaki jest sens chomikowania tych kluczy? Sam zaznaczyłeś, że będzie ich za dużo i tak będzie. Ja miałem od razu, inny musiał otwierać 10 razy skrzynkę. Nic nie straci, gdy otworzy.

A właśnie po to jak zrobimy tych 10 dungeonów i nadal nam nie wypadnie to użyjemy kluczy w ostateczności, lepiej trochę się pomęczyć niż zmarnować wszystkie klucze i później kupować je za ~10 sera. Kluczy będzie dużo bo z daily dostajesz po 1 a daily robisz kilkanaście w ciągu dnia ale to dopiero na 40+.  No chyba, że ma się już dużo kluczy to można je marnować, ale skoro jest na etapie broni z Tomb of the Exiles to jeszcze tych kluczy się na naużywa. Better safe than sorry.

没我爱

Opublikowano

A właśnie po to jak zrobimy tych 10 dungeonów i nadal nam nie wypadnie to użyjemy kluczy w ostateczności, lepiej trochę się pomęczyć niż zmarnować wszystkie klucze i później kupować je za ~10 sera. Kluczy będzie dużo bo z daily dostajesz po 1 a daily robisz kilkanaście w ciągu dnia ale to dopiero na 40+.  No chyba, że ma się już dużo kluczy to można je marnować, ale skoro jest na etapie broni z Tomb of the Exiles to jeszcze tych kluczy się na naużywa. Better safe than sorry.

Z każdego daily leci klucz. Nawet przed 40 zrobisz może... Z 8?(zależy ile chce się robić) I już masz 8 kluczy dziennie. Po co kupować?

Opublikowano

Z każdego daily leci klucz. Nawet przed 40 zrobisz może... Z 8?(zależy ile chce się robić) I już masz 8 kluczy dziennie. Po co kupować?

Nie z każdego daily leci klucz.

igNMhIy.png

Opublikowano

Nie z każdego daily leci klucz.

Przez "daily" miałem na myśli te związane z dungiem*. Sorry za ten skrót i dzięki za zwrócenie uwagi.

*póki co cały czas dostaje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...