Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morrowind - skąd wziąć pliki esm z polskimi napisami?

MoonkeyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy nie wie ktoś czy gdziekolwiek można dostać pliki esm z polskimi napisami, nie zależy mi na modach czy będą działały czy nie, zależy mi na polskich napisach. Z góry dzięki jak ktoś coś znajdzie niestety spędziłem miły wieczór na google i nie znalazłem nic ale może ktoś jest obeznany i wie gdzie szukać. Wiem że oficjalnego spolszczenia do gry nie ma ale jak dla mnie może być i nie oficjalne. (Posiadam oryginalną grę jakby ktoś pytał tylko, że wersję steam).

Opublikowano

Pamiętam, że również nie mogłem znaleźć owego pliku i jedynym rozwiązaniem było zgrać go od kogoś znajomego, kto posiadał Morrowinda w polskiej wersji. Mimo to nie wyświetlały się polskie znaki. Mogę poszukać, czy to jeszcze mam i Ci podesłać. :)

d2oLM0M.png

Opublikowano

Byłbym wdzięczny. Przeszukuję internety ale jak ktoś wstawiał to wszystkie linki wygasły. Na polskie znaki jest sposób szukając pliku natknąłem się na rozwiązanie. Zależy mi bardzo na tych plikach bo chciałbym sobie pograć na spokojnie wczuć się w grę a nie skupiać się na zrozumieniu dialogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...