Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Działa to w końcu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, nie używałem Eb od około dwóch-trzech miechów, czy przez ten czas ogarneli nieco bardziej ten program, zbliżył sie w jakikolwiek sposób do tego co prezentuje sharp? Czy cały czas ten sam poziom?

Opublikowano

orbwalker i prediction cały czas są c*****e a większość skryptów uważanych za najlepsze jest outdated

CO xD

Orbwalker jest już na wyższym poziomie niż L#, prediction nadal kuleje, choć na niektórych championach, działa dosyć przyzwoicie.

Jakość skryptów cały czas idzie w górę.

@Up

Ciebie nie słucham, bo robisz laske ekipie z nulleda w każdym temacie że aż miło.

No to troche lipa, EB cały czas miliardy lat świetlnych za Sharpem? Jedno c*****e, za drugie ban po tygodniu :D

Śmieszne, mówię to co myślę.

a "ekipy z nulleda" nie znam, może mnie z nimi zapoznasz?

@Edit

Zapomniałem dodać, że orbwalker eb bierze pod uwagę ticki reda, kryty, inne buffy jak "E" tf'a czy lich bane'a przy lasthitowaniu i laneclearze.

Jeżeli czegoś nie bierze pod uwagę (choć wątpię) to możecie napisać w tej sprawie do iCreative, do godziny czasu od przeczytaniu przez niego wiadomości powinno być wszystko naprawione, jest to jeden z lepszych developerów jakich miałem okazję poznać, w każdej sprawie pomoże / odpisze.

W sumie to co się po iCreative dziwić, na bolu napisał około 12 tysięcy linijek kodu do swojego AIO i dał w source na githuba, co się tam rzadko zdarza.

eSwH2k3.png

Opublikowano

@Up
Ciebie nie słucham, bo robisz laske ekipie z nulleda w każdym temacie że aż miło.

orbwalker i prediction cały czas są c*****e a większość skryptów uważanych za najlepsze jest outdated

No to troche lipa, EB cały czas miliardy lat świetlnych za Sharpem? Jedno c*****e, za drugie ban po tygodniu :D

Opublikowano

Śmieszne jest to że oceniacie orbwalker jako gorszy od L#, kiedy jest on od niego lepszy(dodaje do obliczeń wszystko, masterisy a nawet stattika i perfekcyjnie farmi, działa o wiele lepiej z meelakami niz L#). Prediction jest średnie, podobne do tego na L#, ale za to EB nie dropi praktycznie w ogóle fps, na L# mam 80 fps gdzie na EB licznik ten przekracza 200. Stricte skryptów nie będę oceniał, developerzy akurat na L# są lepsi, bo im za prace płacą. Wyjeździcie najpierw ze swojej obsranej dywizji gold albo jakiejś śmiesznej platyny i dopiero potem oceniajcie jak działają te programy. Gówno wiecie o tej grze, potraficie tylko bezmyślnie klikać spacje i dostawać reporty i płakać, że banika się dostało. Niejednokrotnie widziałem takiego januszka jak wy na normalku, gdzie aż było mi do śmiechu jak beznadziejnie tego programu delikwent używał i rzecz jasna ryczał na czacie że noob teamy, albo wyzywał innych od skrypterów, gnida której jeszcze jaja się od pachwiny nie odkleiły. 

Opublikowano

Śmieszne jest to że oceniacie orbwalker jako gorszy od L#, kiedy jest on od niego lepszy(dodaje do obliczeń wszystko, masterisy a nawet stattika i perfekcyjnie farmi, działa o wiele lepiej z meelakami niz L#). Prediction jest średnie, podobne do tego na L#, ale za to EB nie dropi praktycznie w ogóle fps, na L# mam 80 fps gdzie na EB licznik ten przekracza 200. Stricte skryptów nie będę oceniał, developerzy akurat na L# są lepsi, bo im za prace płacą. Wyjeździcie najpierw ze swojej obsranej dywizji gold albo jakiejś śmiesznej platyny i dopiero potem oceniajcie jak działają te programy. Gówno wiecie o tej grze, potraficie tylko bezmyślnie klikać spacje i dostawać reporty i płakać, że banika się dostało. Niejednokrotnie widziałem takiego januszka jak wy na normalku, gdzie aż było mi do śmiechu jak beznadziejnie tego programu delikwent używał i rzecz jasna ryczał na czacie że noob teamy, albo wyzywał innych od skrypterów, gnida której jeszcze jaja się od pachwiny nie odkleiły. 

no zajebiscie dziala z meelekami faktycznie.Tariciem nie da sie zlasthitowac nawet 50% creepow na eb.

Opublikowano

Miałem właśnie taki sam temat założyć, bo parę miechów w lola nie grałem a widzę c***a się zmieniło i dalej opinie podzielone

Opublikowano

Elobuddy działa bardzo kozacko, obrwalker nie jest gównem jak niektórzy uważają, imo wszystko w tym programie jest dobre tylko niektóre skrypty to katorga

Opublikowano

Dobra, chyba wszystko wyjaśnione, Eb nadal ssie. U nich na forum pewnie wymóweczka, że to w końcu beta i inne programy też wtedy ssały :D Można zamknąć.

No szkoda, że na tym "ssącym" elobuddy wbiłem easy platynkę, a z tego co widzę większości małym cziterom zależy na głupim goldzie 5 więc jak może ssać?

Na L# tak mi spierdalało csy, że aż tiltowałem. A dzisiaj wchodzę sobie na takiego TF Buddy i pięknie last hituje.. aż się zdziwiłem bo brał pod uwagę E i sheena. 

Jedyny mankament to Evade, którego nie wiem czemu nie potrafią nadal usprawnić..

Opublikowano

Nadal program odstaje od L# jakością skryptów.

Nie zbliżył się, co jakiś czas są porównywalne skrypty do L# takie jak JokerFiora, BlessedRiven, ale reszta według mnie to porażka...

Opublikowano

No szkoda, że na tym "ssącym" elobuddy wbiłem easy platynkę, a z tego co widzę większości małym cziterom zależy na głupim goldzie 5 więc jak może ssać?

Na L# tak mi spierdalało csy, że aż tiltowałem. A dzisiaj wchodzę sobie na takiego TF Buddy i pięknie last hituje.. aż się zdziwiłem bo brał pod uwagę E i sheena. 

Jedyny mankament to Evade, którego nie wiem czemu nie potrafią nadal usprawnić..

Easy platynke to ja wbijam sam :D Na sharpie 4 konta w challengerze miałem, tak wiec widze że celujesz w topke xD Napierdalać na skryptach i sie cieszyc z platyny, dobre xD

Opublikowano

Jestem pijany , zaraz wbijam nocke w aw lolu i mam s5 ale będzie gold , kata op , ebvade nie ssie jest dobre

sygna.png

Opublikowano

CO xD

Orbwalker jest już na wyższym poziomie niż L#, prediction nadal kuleje, choć na niektórych championach, działa dosyć przyzwoicie.

Przestań lizać dupę typom od nulleda. Orbwalker jest c*****y i potrzebuje paru zmian by być chociażby dobrym.

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Przestań lizać dupę typom od nulleda. Orbwalker jest c*****y i potrzebuje paru zmian by być chociażby dobrym.

Gdyby był, to bym na tym nie grał. Orbwalker EB jest lepszy niż orbwalker na L#.

Bierze pod uwagę wszystkie buffy, czy to od postaci, czy to od itemów, ma logikę farmienia pod wieżą (nie to co L#) i focusuje cannon miniony (nie to co L#).

Czego chcieć więcej.

Nie mam potrzeby lizania dupy randomom z neta, odkąd pojawiłem się na tym forum, piszę to co myślę, wiem, a nie to co chcą usłyszeć.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Sprawdź sobie EzEvade 6.2, spoko działa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...