Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgłaszanie za obraźliwy avatar

krzysiek456790

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio pewna osoba ustawiła sobie zdjęcie dość obraźliwe ustawił je jako avatar na steam jak reportowałem to steam nic nie robił nie wiem czy to wina moich zgłoszeń czy jak jak wysłać żeby steam tego nie olał i jakie są kary za coś takiego?

Opublikowano

Co masz na myśli poprzez "obraźliwy avatar"? Można to rozumieć na różne sposoby, a oskarżony po jednym raporcie nie otrzyma żadnej kary.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Steam nic z tym nie zrobi. Avek to avek co ci to przeszkadza ?. Oni maja ważniejsze sprawy niż avatary graczy :)

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Musiałoby polecieć +200 raportów aby oni się tym zainteresowali, że avatar jest naruszony bądź zawiera niedozwoloną treść(seksualną np.).

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Hyhy, pękam ze śmiechu, avatar to avatar, Counter-Strike jest chyba jak się nie mylę od 18 lat, także o co tutaj chodzi... Fajnie sobie wstawić avatar gołej dziewczyny, przecież to nic złego, wiadomo, każdy w swoim wieku ma wiadomo jakie zainteresowania, nie wiem co to był za avatar, ale przesadzasz. Valve zajmuje się ulepszeniami, banują cheaterów itd. Jeszcze tego brakuje, żeby valve banowało za avatar. 

Opublikowano

@Up masz rację ale to jest trochę irytujące, za każdym razem jak gram jakiegoś randoma to pojawia się przynajmniej 1 gościu z avatarem gołej dupy... Nie wiem czy to ich podnieca czy chcą się dowartościować że mają taki "fajny" avatar ale w przyszłości na pewno Valve się tym zajmie.. Pozdrawiam :)

Opublikowano

@Up masz rację ale to jest trochę irytujące, za każdym razem jak gram jakiegoś randoma to pojawia się przynajmniej 1 gościu z avatarem gołej dupy... Nie wiem czy to ich podnieca czy chcą się dowartościować że mają taki "fajny" avatar ale w przyszłości na pewno Valve się tym zajmie.. Pozdrawiam :)

nie wiem co komu przeszkadza i też nie wnikam w twój seksualizm  :lenny:

Opublikowano

Lepsze gole dupeczki niz rozciety k***s z sadisticka czy inne gore xD 

Opublikowano

@karol123742

Niby tak, ale ludzie zawsze będą się tak zachowywać, ustawiać obraźliwe avatary. Nawet człowiek dorosły zachowuje się czasem jak typowy gimbus 

Opublikowano

A co, ty homoseksualny jakiś jesteś ? :e Ciebie to nie podnieca... Człowieku, avatar nie jest po to żeby się dowartościować, każdy ma taki jaki lubi. Valve się tym nie zajmie, to duża platforma, która ma inne ważniejsze sprawy niż głupi obrazek.

Opublikowano

W  temacie jest taki fajny napis "obraźliwy avatar". Wiesz co oznacza czytanie ze zrozumieniem...?Jeśli Ciebie to podnieca na tyle aby wstawiać takie rzeczy jako avatar to nie ma problemu wstaw sobie ale czemu od razu gołą dupę? Nie może być zdjęcie normalnej fajnej laski? Chodzi mi oto żeby był zachowany jakiś dystans, uwierz mi jest wielu graczy którzy nie mają ochoty oglądać takich rzeczy spędzając sobie miłe popołudnie przy grze a niestety nie idzie tego jakoś wyłączyć ani nic i wielka szkoda.... Wracając do Valve jeszcze wspomnisz to co napisałem ;)

Opublikowano

Steam nic z tym nie zrobi. Avek to avek co ci to przeszkadza ?. Oni maja ważniejsze sprawy niż avatary graczy :)

Lel mowi to typ ktory ukradl youtuverowi avatar i nick xD I zanim bedziesz pisal ze nawet nie wiedziales to usun konto na mpc

@topic obrazliwe bo napisal glupi c*** marian to grubas czy co? Maja mu moze konto zablokowac bo sobie avatar ustawil? Ustaw sobie avatar z ku7as3m przez miesiac i nic ci nie zrobia...

Opublikowano

W  temacie jest taki fajny napis "obraźliwy avatar". Wiesz co oznacza czytanie ze zrozumieniem...?Jeśli Ciebie to podnieca na tyle aby wstawiać takie rzeczy jako avatar to nie ma problemu wstaw sobie ale czemu od razu gołą dupę? Nie może być zdjęcie normalnej fajnej laski? Chodzi mi oto żeby był zachowany jakiś dystans, uwierz mi jest wielu graczy którzy nie mają ochoty oglądać takich rzeczy spędzając sobie miłe popołudnie przy grze a niestety nie idzie tego jakoś wyłączyć ani nic i wielka szkoda.... Wracając do Valve jeszcze wspomnisz to co napisałem ;)

Przeciez mozna ustawic zeby byla liczba graczy w kwadracie, zamiast ich awatarow.

Opublikowano

Za coś takiego nie ma żadnych banów ani nic podobnego ;) CS:GO Jest Od 16lat więc nic z tym nie zrobisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...