Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Update: Throw Knife

Sztalixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem to bez sensu, jezeli ktoś wyrzuci cały ekwipunek to jak będzie miał stawić się przeciwnikom. Na pięści? ;-;

Opublikowano

Dlaczego na psy? Ja nie widzę problemu... O co dokładnie chodzi ci?

Bo zamiast zająć się czymś pożytecznym to dodają rzeczy, które są totalnie bezsensowne. 

­

Opublikowano

Bo zamiast zająć się czymś pożytecznym to dodają rzeczy, które są totalnie bezsensowne.

­

I to powoduje że CS schodzi na psy?

Co według Ciebie powinni zmienić, co dodać albo poprawić (nie licząc 128 tick rate na MM'ach) ?

Opublikowano

Nic w tym złego, jakieś urozmaicenie. Nie wpłynie to na jakość rozgrywki, nawet jeśli to by dotyczyło MMów.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Polecam sie nauczyc czytac, wyraznie pisze, ze domyslnie komenda jest na 0 czyli na mm, etc nie da sie wyjebac noza ;-;

Opublikowano

A mi sie to podoba. Szkoda ze nie na MM bo fake flashe z noza bylyby lepsze niz z pistola  :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zamiast dodawać takie shity powinni zająć się tym najgorszym anti cheatem ... Ja zostałem cheaterem przez to że przez "haxy" nie da się grać... A vac to syf a dodają co chwilę jakieś beznadziejne rzeczy które nic nie dają -.-

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Czyli co, załóżmy, że gość z teamu ma jakąś kose typu karambit slaughter, Ty masz standardową, gdy on wywali swoją kosę i Ty to będę mógł wziąć jego kose?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Zamiast dodawać takie shity powinni zająć się tym najgorszym anti cheatem ... Ja zostałem cheaterem przez to że przez "haxy" nie da się grać... A vac to syf a dodają co chwilę jakieś beznadziejne rzeczy które nic nie dają -.-

http://screenshot.sh/oe3o4I7mqXzbf

Z dnia na dzień nagle ilość cheaterów wzrosła dwukrotnie czy VAC zaczął sprawniej ich wyłapywać? ;>

W listopadzie poszło 7k vaców, w grudniu 9, a w styczniu (który jeszcze ma 3 dni) jest już 14k.

Czyli co, załóżmy, że gość z teamu ma jakąś kose typu karambit slaughter, Ty masz standardową, gdy on wywali swoją kosę i Ty to będę mógł wziąć jego kose?

Tak, o ile jest to serwer społeczności i pozwala na taką akcję, bo nie każdy serwer musi mieć ustawiony mp_drop_knife_enable na "1".

Opublikowano

Za przeproszeniem, ale sracie o nic.

Nic to nie zmienia, nie będzie tego na MM, Faceit itd. Służy to jedynie do zabawy na serwerkach społecznościowych, a i tak nie na każdych, bo nieliczne będą miały włączoną tą opcję na "1".

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...