Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem zrobiłęm mbota wszystko ładnie pięknie odpaliłem działało lecz pomyliłem rangi i komendy i poprawiłem więc wyłączyłem bota wgrałem na nowo i odpalam a boty nie wchodzą w konsoli pisze że root@xyz:/home/bot# ./start start

Włączanie Bot-helper ID 1 - done!
 Włączanie Bot-helper ID 2 - done!

root@xyz:/home/bot#

No a botów jak nie było tak ni ma. Ktoś jakiś pomysły?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Jeżeli mas mBota zgłoś się do jego twórcy. Szanujmy twórców oprogramowania. ;) (Tak jest to propozycja zakupu lub dogadania się w sprawie zdobycia legalnej kopi :D)

Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Nie wiem czy chciałeś sobie posta nabić czy co ale Ci to nie pyklo bo ja o wozie ty o kozie..­ więc ktoś ma jakieś pomysły ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Nie chciałem sobie nabijać posta tylko z tego co wiem twórca mBota po zakupie oferuje pomoc techniczną wiec nie wiem czemu zwracasz się z tym problemem do forum a nie zapytasz twórcy? Jeśli tak nie jest to przepraszam.

Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Nie wspieramy tutaj piractwa także jeżeli masz oryginalną wersję bota zgłoś się do twórcy.

Opublikowano

Jeżeli mas mBota zgłoś się do jego twórcy. Szanujmy twórców oprogramowania. ;) (Tak jest to propozycja zakupu lub dogadania się w sprawie zdobycia legalnej kopi :D)

To nie jest mBot. 

Czytaj uważnie temat przed publikacją posta, ponieważ to co napisałeś jest zwykłym offtopem.

Nie chciałem sobie nabijać posta tylko z tego co wiem twórca mBota po zakupie oferuje pomoc techniczną wiec nie wiem czemu zwracasz się z tym problemem do forum a nie zapytasz twórcy? Jeśli tak nie jest to przepraszam.

W tym dziale udzielamy pomocy. Nie pouczamy nikogo co ma robić.

Nie zawsze trzeba zwracać się do twórcy. Jak masz problem z komputerem to wysyłasz każdą część do ich twórcy, czy idziesz do informatyka bądź sam naprawiasz?

Nie wspieramy tutaj piractwa także jeżeli masz oryginalną wersję bota zgłoś się do twórcy.

Bezpodstawny wniosek, który nie ma oparcia w screenie, logach bądź innych tego typu "dowodach".

@Easy.

Co do tematu.

Musiałeś źle uzupełnić config, gdzie w efekcie instancje nie wchodzą na serwer. 

#Bot_Helper = Bugi

Czy masz zainstalowane php na serwerze?

Opublikowano

Jest all zainstalowane jak odpaliłem za 1 razem weszły tylko pomyliłem id rang z komendami i poprawiłem więc wpisałem stop wgrałem i odpalam i już  nie wchodza ;p ­

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@Up ale tu chodzi o to że jest all ok tylko po wpisaniu ./start start pisze że wystartowały a ich nie ma na serwerze wgl nie wchodzą ;f ­

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Bezpodstawny wniosek, który nie ma oparcia w screenie, logach bądź innych tego typu "dowodach".

Helper to nieudolna kopia mbota więc faktycznie bezpodstawny wniosek. (oczywiście na jego silniku)

Opublikowano

Helper to nieudolna kopia mbota więc faktycznie bezpodstawny wniosek. (oczywiście na jego silniku)

­

Nie żeby coś ale dalej czekam na jakąś pomoc.. A nie dyskusje sobie robicie...

oDYVDfv.gif
Opublikowano

­

Nie żeby coś ale dalej czekam na jakąś pomoc.. A nie dyskusje sobie robicie...

Ale nie wspieramy piractwa więc nie wiem czego oczekujesz.. :)

Opublikowano

@Up kolejny twój post bd raportowany bo powiem prawdę c***a wnosisz do tematu. A tylko sobie posty nabijasz.

@Top 

Dalej czekam na jakiś pomysł co mogę zrobić żeby botki wróciły ;p

oDYVDfv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...