Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA:O - Gra ścina i wyrzuca mnie z sesji

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż dość często pojawia mi się problem, że w pewnych momentach (niekiedy rzadziej, niekiedy częściej) dostaje ścinke jak i laga audio (dźwięk się zacina) - po chwili wszyscy wychodzą z sesji ale tak na prawdę to ja wyszedłem z sesji. Nie wiem czym to jest spowodowane, gram na optymalnych ustawieniach na tym komputerze:

Radeon r7 250 2gb ddr3

Intel Pentium g2030 3.0GHz 3.0GHz 3M cache

4gb ram

Grać idzie całkiem przyjemnie jak na taki komputer lecz dręczy mnie ten problem. Zdarza się także na napadach gdy np. w jakimś losowym momencie wejde do pojazdu i mnie ścina i wywala z sesji.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Hymm... procesor dość słaby, dawno w GTA O nie grałem ale kiedyś gra przy 4Gb ramu była nie grywalna więc widzę że coś zrobili. Możesz tu wstawić wyniki z speedtestu i pingtestu oraz sprawdź WinMTR czy ping czasem nie skacze podczas rozgrywki ?

Opublikowano

Na tym kompie gta 5 jest dość playable (w przyszłości i tak kupuje nowego). Niekiedy mnie zetnie tak jakby miało mnie wywalić ale nie wywala. Dzieje się to np. dzisiaj gdy koleś wsiadał do furgonetki i kliknąłem f - ścięło się. Gram w różne gry i mam bardzo mały ping, nie skacze. Myślę, że jednak to nie jest wina internetu bo jest on szybki i stabilny. Tutaj screeny z speedtestu i pingtestu:

esdfza.jpg

d2pt3u.jpg

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

No to nie mam bladego pojęcia... może coś się gryzie z GTA V podczas gry albo wina leży po stronie samych serweróe R*, które jakieś najlepsze to nie są.

Opublikowano

Wiem na 100% że nie tylko ja to mam bo niektórzy także mają (nawet sporo osóB).

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...