Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Draven czy Quinn

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem Draven.

Draven: 
+ damage, łatwo outdamagować każdego innego adc
+ pasyw opiera się na killach, jak długo jest się w stanie łapać kille można snowballować
+ mocny w każdej fazie gry
+ mocny w 1v1
+ bardzo dobry poke z włączonym Q
- dla początkującego adc ciężki do ogarnięcia, ze względu na łapanie toporów i obowiązek dobrego pozycjonowania, który nie jest łatwy ze względu na brak escapu
- one trick pony - nie łapiesz fragów, nie robisz prawie nic
- konieczność stackowania pasywu, cały kit jest oparty o pasyw
Opublikowano

Nie bierz dravena w tej mecie jest słaby.

Quinn

+ mobilność dzięki jej R

+ dmg

+ bardzo mocna 1v1 z enemy adc

+ łatwa do ogarnięcia

­

Opublikowano

Ja wziąłbym Dravena, bo według mnie jest bardziej fun to play. To, że quinn dostanie nerfa, który przewróci ją na plecy jest bardziej prawdopodobne niż to, że spotka to Dravena

Specjalista
Opublikowano

Co do adc, poleciłbym Ezreala, Luciana, Vayne, jeśli chodzi o Dravena czy Quinn, wydaje mi się że Quinn bardziej wpasowuje się w metę, mobilność, duże obrażenia, fajne umiejętności dające wizje 

Opublikowano

Na topa Quinn możesz ładna farmę zrobić ja go właśnie kupiłem 1 raz nim grałem a już miałem 320farmy w 26 minucie

nie wiem czy sie nim gra na topie ale bardzo dobrze mi szlo a na bocie nim jeszcze nie grałem ale myślę że lepszy jest na topie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...