Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja pluginów na serwerze vanilla Enderchest, czy to możliwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jest możliwość wrzucenia pluginów na serwer Vanilla oferowany przez nich? Kolega niefortunnie nie pomyślał przy zakupie. Jeżeli tak to jak to zrobić?

Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

­Zainstalować takie programy jak : FilleZilla, Notepad ++ i tam mozesz pluginy wgrywać, jak i pisać własne skrypty :) Instrukcji programu FilleZilla nie chce mi sie pisac, napewno znajdziesz na yt :)

LUB :

Wbijasz w zakładke serwery, potem klikasz w swoj serwer, nastepnie pisze ci na lewym gornym rogu Informacje i zarzadzanie, masz tam jak sie rozejrzysz zakladke pluginy i tam masz wszystkie wypisane pluginy. Potem tylko klikasz na wybrany plugin Pliki i zainstaluj.

Jeżeli pomogłem daj + :P

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Silnik Vanilla nie obsługuje pluginów, jest tak napisane nawet na stronie glownej.

Musisz zwrócić się o pomoc do BOK > jedyne rozwiązanie…

Like???

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Bok nic nie pomoże, a pan 2 up przestanie gadać głupoty zanim nie sprawdzi.

Według informacji na stronie enderchestu do vanilii nie ma możliwości wgrania pluginów. Vanilla to czysty silnik minecraft, bez modów, bez pluginów, bez skryptów itp.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

@up

Dziękuję za informacje. Pytam dlatego, że na fiberhost pisze że można wgrać własny silnik i normalnie będzie działać dlatego zastanawiam się czy tutaj też tak można.

Opublikowano

@up

Dziękuję za informacje. Pytam dlatego, że na fiberhost pisze że można wgrać własny silnik i normalnie będzie działać dlatego zastanawiam się czy tutaj też tak można.

To sprawdz czy jak jara silnika podmienisz na jara spigota to czy ruszy.
Opublikowano

Raczej jest to mozliwe ale jezeli to jest nie mozliwe skontaktuj sie z support'em!

Chcesz współprace?

pisz do Nas!

Napiszemy wszystkie

pluginy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...