Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem do bitwy

Zortven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zawsze grałem w world of tanks na modach ale kiedy dowiedziałem się o zainfekowanych plikach w xvm postanowiłem usunąć world of tanks i pobrać je od nowa.

Po pobraniu wszystko działa normalnie.Problem polega na tym ze niektóre bitwy wczytują się bez żadnych problemów a niektóre po wejściu do nich stoją w miejscu. Pasek ładowani nie rusza się. Nawet po wyjściu z gry i ponownym wejściu pasek ładowania nadal nie porusza się nawet o centymetr. Mój komputer spełnia wszystkie wymagania na najwyższych ustawieniach mam 60 fps i 50-70 pingu nie wiem w czym tkwi przyczyna problemu ponieważ niektóre bitwy normalnie działają np.zagram 3 na różnych tierach a potem nastepna bitwa się nie wczytuje proszę o pomoc.

Opublikowano

nie tak jak mówię grałem wcześniej z modami odinstalowałem wota,zainstalowałem ponownie i już nic nie wgrywałem.

Mi to nawet bluscreeny wychodziły a taki sam problem miałem 2 dni temu przez 3-4 dni nawet jak wota pobrałem od nowa to nic i jakoś ustąpiły te błędy wczoraj

wot-amx-12-t-o.gif

Opublikowano

Może spróbujcie wyczyścić rejestr ręcznie.

Start -> Uruchom -> regedit.exe

I w wyszukiwaniu wpiszcie xvm i wyczyśćcie to co jest z nim związane oraz z world of tanks wposując world of tanks.

Ps. Tylko patrzcie czy ścieżka prowadzi do foldera world of tanks abyście przypadkiem nie usunęli czegoś ważnego. Osoby ogarnięte dadzą sobie radę ale wolę napisać bo nie każdy się zna na tym :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...