Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie

Cygan665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie sie wgl zalogowac do gry ? ja juz czekam 2 dzien i nic z tego ... wlaczam swoja postac po czym wyskakuje jakis komunikat i tak ho ho predzej sie nastepnej zimy doczekam niz tego 

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

''Jakiś komunikat'', może w tym problem że nie jest ''jakiś'' tylko musisz przeczytać co tam jest napisane, a najlepiej wstawić tutaj i ci w tym pomożemy.

没我爱

Opublikowano

skoro innym normalnei dziala mi co chwile wyskakuje to  ... wiem ze to jest cos zwiazane z kolejka ale kolega normalnie sobie wchodzi do gry kiedy chce 

post-442795-0-45940200-1454003534.png

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Jest to kolejka... Musisz przeczekać :p Najlepiej włączyć i robić coś innego  w między czasie.

Opublikowano

To jest komunikat o tym który jesteś w kolejce do zalogowania. Musisz po prostu poczekać, a twój kolega ma pewnie premium więc wchodzi bez kolejki albo przez kolejkę premium.

Opublikowano

Mam pytanie (nie chce zakladać nowego tematu).

Jak ja wbijam do gry bez problemu (bez kolejki) a nic nie kupowałem,tylko grałem z 3-4h w Wildstara to mam premium czy jak? @Renissance @Cygan665

Nie nie masz premium, pewnie jesteś na mniej zaludnionym serwerze.

没我爱

Opublikowano

Mam pytanie (nie chce zakladać nowego tematu).

Jak ja wbijam do gry bez problemu (bez kolejki) a nic nie kupowałem,tylko grałem z 3-4h w Wildstara to mam premium czy jak? @Renissance @Cygan665

Przy grze ArcheAge również było podobnie. W kolejce czekało się nawet 3h (przynajmniej ja .__.), potem już normalnie, aż chyba nawet połączyli jakieś serwery (nie wnikałam, gra po prostu nie przypadła mi). Pewno podobnie jest i tutaj, najpierw hype, a potem już się luzuje. Skoro nie zakupiłeś premium, to go nie masz :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...