Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tłoki nie działają na moim serwerze. Co może je blokować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam z gory za umieszczenie tego tematu ale nie wiedzialem gdzie go umiescic jestem tu nowy Prosze o przeniesienie w odpowiednie miejsce Z gory dziekuje

A wiec mam problem na serverze spigot 1.7x1.8x nie dzialaja mi tloki jako admin mam wszystkie permisje itd stawiajac tlok podczas tego jak chce zrobic np drzwi ktore sie rozsowaja tlok jest martwy gdy stawiam czerwona pochodnie itd  Wiem ze moze byc odpowiedzialny jakis plugin za to lecz niewiem gdzie to zmienic nie mam Essentials AntiB ani protect pluginy takie jak sam essential wordguard i edit Prosze o pomoc

wersja 1.8

Opublikowano

Wszystko dziala woda lawa itd tylko tloki nie ruszaja sie mam flage build i ona to blokuje ale musi byc teraz szukam czegos co uruchomi tloki  A dokladnie szukam premisji ktora zablokuje zwyklego gracza zeby niemogl budowac ale nie flagi itp tylko permisji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...