Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie itemy zostawiać? Boss na cmentarzu? Jak naprawić broń? Zmiana frakcji?

proZac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zacząłem dziś grę i chcę się dowiedzieć jakie itemy zostawiać, co jest bezużyteczne, czy opłaca się czekać i bić tego bosa na cmentarzu dla koła fortuny ? 

Jak naprawić broń ?

Czy można zmienić frakcję w późniejszym etapie gry ? 

Przyjmę każdą przydatną radę na start :)

Gram assasynem aktualnie 7 lvl.

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Z itemów nosisz te które dostaniesz na początku czyli Hongmoon, ulepszasz je innymi itemkami (do broni pakujesz bronie, do akcesoriów inne akcesoria). Jeśli chodzi o Soul Shieldy to najlepiej mieć 3 z jednego i 5 z drugiego lub 8 z jednego zestawu, do PvE polecam jak najwięcej HP i kryta. Frakcję można zmienić, broń naprawiasz przy ognisku. Czytaj skille i wykorzystuj wszystkie, eksperymentuj z combo, ta umiejętność przyda Ci się potem w PvP.

Opublikowano

Nie marnuj kluczy i charmów, rób wszystkie misje, daily również. Co do Bossa obok Wheel of Fate, potrzebna ci będzie broń z Wheel of Fate a do użycia koła potrzebujesz Essence z niego wypadających jednak polecam ci później kupić tą broń od graczy by nie marnować kluczy ale i tak musisz zdobyć z koła Soul Shielda więc bossa bij, aż z koła dostaniesz Soul Shielda później wymieniasz go na ten z Jadestone Village za Viridian Valor Stone.  

没我爱

Opublikowano

Dzięki za rady, a jeśli chodzi o itemy to czy powinienem ulepszać je od początku czy zostawiać ulepszacze ? Np tą broń fioletową co się dostaje na początku zaraz ulepszyłem. Niestety Użyłem 10 kluczy na otwarcie Weapon treasure czy jak to sie tam zwie i wpakowałem wszystkie bronie które wypadły w ulepszenie ;p więc zbieranie kluczy muszę zacząć od nowa, lub stworzyć nową postać ?

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Ulepszaj od początku, zostawić możesz sobie jedynie kryształy do ulepszania, na wysokim lvlu 1 kryształ daje prawie cały lvl itemku co jest bardzo ciekawą opcją.

Kilka kluczy Cię nie zbawi, ale staraj się ich używać tylko wtedy kiedy musisz. Dużo broni dropi prosto z mobków

Opublikowano

W takim razie chciałbym zapytać co z tych rzeczy jest dobre, co moge wyrzucić ?

Czy te itemy na 20lvl zostawic i ulepszać, czy ulepszać te początkowe ? Gram assasynem 17 lvl.

http://wrzucaj.net/i...86124cb200.jpg"

Pudełka możesz wyrzucić, itemki zostawiasz do ulepszania swoich akcesoriów/broni albo zobacz czy przypadkiem nie masz żadnego Breakthrough/Evolution wtedy zostawiasz do przemiany. Itemki nosisz początkowe, inne rzeczy służą tylko do ulepszenia twojej broni i początkowych akcesoriów. Polecam również czytać co jest napisane na itemkach. 

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...