Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drużyna Titan

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, ostatnio było głośno że druzyna Titan się rozpadła i naklejki poszły w góre. Lecz jeżeli się rozpadła dlaczego rozgrywają dalej mecze ? : 89082088878462416188.jpg

Czy Titan jest to dalej ten sam skład co kiedyś czy może inny ?

Opublikowano

shox, ScreaM, Ex6TenZ, RpK, SmithZz

Wydaje mi się że tak się obecnie przedstawia squad mogę się mylić. Ale z tego co wiem Niestety, w 2016 roku ich budżet nie jest wystarczający, aby utrzymać zespół CS:GO oraz aby płacić ich wspaniałej załodze. Najlepiej wypadł Kenny bo wiedział kiedy odejść, w sumie bez niego nigdy nie wygraliby wiele. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

a mają szanse wygrać z mouz ? 

­

Myszki się rozpędziły ostatnimi czasami dając w kość VP ale może to też wina mapy, tak czy inaczej myślę że jest to nieprzewidywalna rozgrywka. Nigdy nie wiadomo jaką formą dysponują obecnie gracze, oraz jaka nadarzy im się sytuacja. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

@554461402688252517908.png Yoshimitzu jakby nie patrząc mouz zawsze wygrywa z VP xdd

CSLG powinno napisać raczej ex-Titan.

Tak naprawdę wszystko zależy od mapy.

Opublikowano

Mouz jest lepsze skillowo z niko i chrisj'ejem.

Nie mouze zaczal grac ,tylko vp ciagnie palke.
Mecz bardziej dla titan.

Mordo, przed tym lanem mouzy były na bootcampie, a vp nie grało przez miesiąc chyba, zresztą, bez różnicy, nawet jakby zagrali, to i tak mouzy by wygrały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...