Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z myszką

KretU95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pewien problem z myszką a4tech v7 (wiem, ze do dupy) a chodzi mi o to, ze nie wazne w jaka gre gram, jak zrobie jakis wiekszy ruch myszką, ale nie zawsze, na mniejszym tez sie tak dzieje, to myszka wtedy (nie zawsze) robi mi dziwny obrót, równocześnie kierując się w ziemie lub też w niebo, w csie jest to uciążliwe, bo nie jeden mecz już był przez to przegrany :p

i teraz pytanie: jest to problem z myszką, z jej sensorem? 

53289.png

Opublikowano

Masz wyłączoną akcelerację myszy?  

tak, mam wyłączoną

W Csie patrzysz się pod nogi? Jak tak to wina sensora. :Pwedd

a co ma do tego patrzenie się pod nogi? ; o normalnie jak patrze, jak strzelam nawet czasem po prostu myszka mi robi obrót i automatycznie kieruje się na ziemie/niebo

53289.png

Opublikowano

@BlackOrbit dla Ciebie, wiesz Ty to sobie mozesz, autor moze ma jeszcze pytania. Czarna podkladka + wylaczona akceleracjia i wszystkie dziwadla, jesli dalej bedzie tak dalej, a pewnie bedzie, to musisz sie z tym pogodzic albo wymienic myszke, bo sensor w niej jest wlasnie taki slaby :) 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

@BlackOrbit dla Ciebie, wiesz Ty to sobie mozesz, autor moze ma jeszcze pytania. Czarna podkladka + wylaczona akceleracjia i wszystkie dziwadla, jesli dalej bedzie tak dalej, a pewnie bedzie, to musisz sie z tym pogodzic albo wymienic myszke, bo sensor w niej jest wlasnie taki slaby :)

mam czarną podkładkę właśnie, też od a4techa, mam wszystkie dziwadła wyłączone ;/ no nic, pozostaje kupić nową myszkę

polecicie jakąś dobrą?

53289.png

Opublikowano

mam czarną podkładkę właśnie, też od a4techa, mam wszystkie dziwadła wyłączone ;/ no nic, pozostaje kupić nową myszkę

polecicie jakąś dobrą?

Budzet, chwyt?

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...