Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYSTĄPIŁ NIEOKREŚLONY BŁĄD. "SPRAWDŹ LOGI, ABY UZYSKAĆ WIĘCEJ INFORMACJI"

Scyz3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż po 2 tygodniowej przerwie od lola postanowiłem do niego wrócić :D. Na starcie zaczął się problem z clientem a dokładniej z patchem 6.2. Odrazu mówię iż wszelkie sposoby patchowania na inny region/odinstalowania/przenoszenia lola na inny dysk nie działają. Gdy próbuje naprawić lola wyskakuje mi blue screen. Mam wszystkie programy których lol potrzebuję. Problem polega na tym iż aktualizowanie przy 2/2 zatrzymuje się na 38% i nagle transfer plików spada do 0kbs ( tak czytałem że wtedy lol instaluje pobrane pliki) i po odczekaniu 5-10 minut wyskakuje błąd : WYSTĄPIŁ NIEOKREŚLONY BŁĄD. "SPRAWDŹ LOGI, ABY UZYSKAĆ WIĘCEJ INFORMACJI"
Jeżeli ktoś miał kiedyś taki problem i wie jak go rozwiązać proszę o pomoc ;D

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t35.0-12/12632860_1033056880085684_1017996226_o.jpg?oh=369316d943a9f55992fdd9b2e205e3d6&oe=56AC49AD

BlueSCREEN

Opublikowano

A masz wystarczająco dużo miejsca na dysku?

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...