Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blade Master :D

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zrobiłem sobie Blade Mastera :).

Jak sobię radzi w pvp/pve?

Trzeba nim się nauczyć porządnie grać, czy wystarczy tak jak w Force Masterze naciskać co popadnie? :D

Opublikowano

Zrobiłeś w końcu Blade Mastera czy Blade Dancera? Jednak to nie ważne, obie klasy świetnie się spisują w obu dziedzinach, wystarczy się tylko nauczyć nimi grać. Blade Dancer jest jedną z najłatwiejszych klas do ogarnięcia PvP, a Blade Master dobrze spisuje się nawet u mało rozgarniętego gracza w PvE i jest jedną z najlepszych klas do solowania... I co do twojego ostatniego zdania, każdą klasą trzeba się nauczyć grać, niektórymi jest łatwiej, niektórymi trudniej jednak przy FMmie trzeba poświęcić trochę więcej czasu żeby nauczyć nim się grać niż większości klas i zapewniam cię, że gra nim nie polega na wciskaniu byle czego, żadna klasa na tym nie polega. Jednak Blade Dancer jest jedną z najłatwiejszych klas a skoro jesteś graczem, który kilka gdzie popadnie to ta klasa będzie dla ciebie świetna ponieważ nie wymaga dużego rozumienia co się robi.

没我爱

Opublikowano

Gram i grałem tylko Blade Masterem i to co zauważyłem to trzeba rozumieć co dany skill robi, w jakiej sytuacji możemy go użyć i w jakiej sytuacji powinniśmy go użyć, znać po prostu kilka taktyk i mieć ogólnie jakiś pomysł jak sobie z daną grupką przeciwników poradzić. Jeśli klikasz co popadnie to będziesz tracić 3/4 HP na jednym mobku i PvE będzie męczące, a w PvP każdy Cię zje od razu. PvP jeszcze nie grałem, ale jeśli chodzi o PvE to tak jak mówi Luxorris, BM'em można łatwo solować większość dungeonów, zabija duże grupy mobków bardzo szybko i jeśli się odpowiednio gra to bez straty HP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...