Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się wymieniać na csgolounge?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam gut knife szkarłatna sieć przetestowany w boju za 56euro, i mam pytanie.

Czy dałoby się tą kosą wytrejdować do jakiejś lepszej np 2euro więcej?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zwykły trade 1:1 z overpayem dla ciebie jest praktycznie teraz niemożliwy, pewnie musiałbyś poświęcić cały dzień, a i tak dostałbyś trade za jakąś broń wartą 1 euro więcej, to nie 2k14, gdzie ludzie siedzieli całymi dniami i mieli z tego profit. 

Opublikowano

Zwykły trade 1:1 z overpayem dla ciebie jest praktycznie teraz niemożliwy, pewnie musiałbyś poświęcić cały dzień, a i tak dostałbyś trade za jakąś broń wartą 1 euro więcej, to nie 2k14, gdzie ludzie siedzieli całymi dniami i mieli z tego profit. 

na tym csgolounge tyle osób daje oferty, że 1s chyba 100ofert na tej stronie jest i jak daję ofertę to jest chyba na 10liscie po sekundzie

Opublikowano

na tym csgolounge tyle osób daje oferty, że 1s chyba 100ofert na tej stronie jest i jak daję ofertę to jest chyba na 10liscie po sekundzie

Ale i tak łatwo znaleźć twoją ofertę, wystarczy, że osoba, która szuka dla przykładu twoją kosę wybierze ją i wyszuka tylko te trade'y, w których jest twoja kosa. 

Opublikowano

Ale i tak łatwo znaleźć twoją ofertę, wystarczy, że osoba, która szuka dla przykładu twoją kosę wybierze ją i wyszuka tylko te trade'y, w których jest twoja kosa. 

Np na csgolounge wyszukac taka sama kose jaka ja mam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...