Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtfast

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z wtfastem.

Ostatnio skonczyla mi sie wersja trial na 14 dni do tej pory zakladalem poprostu nowe konta na wtfascie i wszystko bylo ok az do dzis gdy zalozylem nowe konto i wtfast nadal pokazuje ze trial minął.

Opublikowano

to ściągnij pirata :D

Ew. Odinstaluj go ale do czystki czyli wszystkie jakieś pozostałości po nim w rejestrze itp.

Do autora tematu : wysłałem ci link na pw

Opublikowano

Ew. Odinstaluj go ale do czystki czyli wszystkie jakieś pozostałości po nim w rejestrze itp.

A czy mogę dostać link do pirata bo właśnie szukałem długo scrackowanej wersji ale nie mogle znalesc.

Opublikowano

Obecnie nawet wyczyszczenie wszystkich plików w rejestrze gówno daje (sam sprawdzalem). Całkowicie zablokowali możliwość robienia nowych kont dla stałych userów. Tak więc albo kupujesz premium za pinionszki albo się cmoknij w dupsko i graj na 300 pingu. Smutne, ale prawdziwe.

mca.png
Opublikowano

Do autora tematu : wysłałem ci link na pw

Mógłbyś mi też wysłać link do pirackiej wersji? Napisalem na pw ;p

Opublikowano

Mógłbyś mi też wysłać link do pirackiej wersji? Napisalem na pw ;p

Nie mógłby, bo to byłoby piractwo.

Co do samej "pirackiej wersji" to pierwsze słyszę szczerze mówiąc.

Zamiast łapać się za crackowane programy to lepiej srpóbuj coś zdziałać z tym tematem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1500863-pingob%C3%B3jstwo-czyli-jak-pozby%C4%87-si%C4%99-lag%C3%B3w/

giphy.gif

Opublikowano

Zamiast łapać się za crackowane programy to lepiej srpóbuj coś zdziałać z tym tematem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1500863-pingob%C3%B3jstwo-czyli-jak-pozby%C4%87-si%C4%99-lag%C3%B3w/

Wszystko zrobiłem z tego tematu, mam 70 pingu czasami dochodzi do 200+. Ale nie da się grać. 

Jedynie jak używałem programu wtfast to było okej. Jest jakiś podobny program? Próbowałem z killping, ale coś nie działa.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko co było napisane w tym temace i nic nie pomogło jedynie pomagał WTFast którego już nie można używać

Opublikowano

Macie jakieś ciekawe pomysły? Jestem użytkownikiem orange prawdopodobnie jak większość osób, które używają wtasta bo inaczej nie da się grać, mianowicie ping ~60 czujesz się jakbyś grał na 150+. Myślę, że każdy użytkownik byłby wdzięczny za jakiś dobry program.

Opublikowano

Próbował ktoś cofnąć date na kompie? Wiem że niby nic ale na np. macro recorder działa xD

Kilka lat temu wstecz działało. Twórcy wywalili lachę na użytkowników i się przestawili na zarabianie pienionszków. Prędzej czy później wyjdzie jakiś crack i będą mieli ból dupy, że im się pienionszki nie zgadzają ;)

Na razie jednak musimy cierpieć z 300 pingiem

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...