Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - jak anulować zadanie?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wie ktos jak anulowac dane zadanie i później do niego przyjść? Bo mam misję z upiorem który jest koło latarni i muszę go pokonać a jak mnie atakuje to zabiera mi prawie połowę hp a ja mu małe kreski.

Chciałbym pozbierać na lepszy miecz i poziom.

Dodam jeszcze, kiedy będzie jakaś promocja na steam z grami? Pod koniec ferii czy jak?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kliknij J (jeśli grasz na klawiaturze z domyślnymi ustawieniami) i wybierz inne, odpowiednie dla Twojego poziomu zadanie. Gdy zdobędziesz więcej doświadczenia będziesz mógł wybrać tę misję i wykonać ją bez problemu. :)

Większa promocja na steam będzie najprawdopodobniej dopiero latem, ale nie jestem pewien.

Opublikowano

Kliknij J (jeśli grasz na klawiaturze z domyślnymi ustawieniami) i wybierz inne, odpowiednie dla Twojego poziomu zadanie. Gdy zdobędziesz więcej doświadczenia będziesz mógł wybrać tę misję i wykonać ją bez problemu. :)

Większa promocja na steam będzie najprawdopodobniej dopiero latem, ale nie jestem pewien.

W ferie zimowe pod koniec bedzie? Bo np gta 5 bylo za 40% taniej wiec moze teraz dadza 50% taniej

Opublikowano

W ferie zimowe pod koniec bedzie? Bo np gta 5 bylo za 40% taniej wiec moze teraz dadza 50% taniej

Raczej nie, z tego co pamiętam z okazji ferii nigdy nie było wielkich promocji. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...