Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiger1

Fx3mous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tym dziadem grac? mialem VK VI tier i wiecej odbija od tego dziadostwa jakim cudem? trzeba sie nauczyc grac jakos tym zlomem czy co? VK jak katowalem to bylo git tym dupa jest wszystko w niego wchodzi? doradzcie beda lajki

Opublikowano

Działo 8,8 cm to z 8 tieru. Tym czołgiem nie da się kątować jest słaby i tyle, Deal With It!

@"kYRA." Ziomkowi chodzi o to, że jemu robią gang bang. Nie wspomniał nic o problemu z przebijaniem.

edit: @kYRA. widzę, że przeczytałeś uważnie jeszcze raz :)

Opublikowano

przebijac daje rade swoje tiery i 8 ale jak da 9 to klapa na calego to jest jak papier czasem jak go przegne to cos odbije ale to malo kiedy poprzednik jego lepiej odbija VK i tyle samo bije nie wiem czemu ten Tiger jest HT? cos pomylili z nim no ale w wszystkich liniach chyba sa slabe tiery a tu trafilo na niego trzeba jakos to przejsc tylko strace na statach na tym czolgu nic wiecej 

dzieki za odp. leca lajki

Opublikowano

No ten czołg wydupczyli w tej grze. Moim zdaniem powinien być wyżej i mocniejszy kilka razy z samego aspektu historycznego etc. Zawiodłem się jak   go odblokowałem. Camp nim i tyle ma dobre działo i to musi starczyć.

Opublikowano

UP to gowno nawet 5 tier przebija nie powiem tu o isie albo japoncu to jest jakas paranoja side w miescie nim robic to jest klapa katowac na otwartych tez klapa co nim idzie robic? jak to wolne jak hvj i nic wiecej tyle ze przebija trzeba go jakos ogarnac wtedy moze i dobry by byl bo on przebija wszystko prawie z topowym dzialem

Powiedzcie tygrys2 tez taki hvjnia?

Opublikowano

Aby zrobić świetne dmg tym czołgiem trzeba potrafić grać,mam tego czołga w garażu jest niesamowity przebija 8 i 9 tiery bo ma super działko, a no niestety pancerz ma wiele do życzenia ale i potrafi fajnie dingać.

Jak pisałem wyżej trzeba potrafić grać po prostu czekaj na okazje jak będziesz ze swoim to niech twój przyjmie pestkę bądź wróg wystrzeli walnij x2 pestki i się schowaj no i tak na zmianę bo innej możliwości nie ma jeśli zginąć nie chcesz, a przy takiej kombinacji można fajnie dmg sobie zrobić.

ps. I nie ma co się kontować tym Tiger I bo on ma proste boki nim trzeba z lekka inaczej grać i kontować gdyż nie ma takich boków jak VK.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

@Up. W ten sposób co opisujesz, to MOŻNA i byle gównem zrobić. Wybadać - zbijać gwiazdki - uzbierać exp na następny - zapomnieć :)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...