Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blocked

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zablokowali mi konto jakieś 2 mieś temu, 51 lv retail m60, konto było czyste, nie hackowałem na nim ani nie bugowałem , i tu jest moje pytanie czym konkretnie różni się blocked od banned, i czy mam jakieś szanse na odblokowanie konta? pisałem już ok 20 ticketó i za każdym razem odp z automatu, może ktoś zna dobry sposób na odblokowanie konta lub napisanie dobrego ticketa? Jeżeli poskutkuje dam promocoda na 5k dinarów + pk.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyświetlił się komunikat connecting server coś tam, a bany za free, są, temat nie jest jeszcze do zamknięcia, może ktoś kto pisał tickety i mu odbanowali acc się wypowie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmmmmm....

Czy robiłeś coś z tych wymienionych? : AFK,BUG,HACK,FREE KILL (dajesz innym kile albo na odwrót), SPAM,PRZEZYWANIE.

Offtop: 200 post ^.^

aaklifesig.png
Opublikowano

Grałem na marien normalnie podczas kiedy wystąpił błąd i wylogowało mnie i był komunikat cannon server conextion failed co takiego to było przed patchem wiec ok, ale spróbowałem sie jeszcze raz zalogować i już był blocked, a to tego dziś loguje sie na swoje drugie acc z retailem m134 na którym nie gralem 2 dni i kur##a blocked.. to jest smieszne co te szuje jeb##e z g1 robią, popierdo##e dzieci z nich , ja wydaje kase na kontach a tu blocked.. . Nawrzucał bym im w tickecie ale wiadomo że te ci kretyni nawet nie przeczytają tego ticketa tylko odp automat. .. Brak słow..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dowiedz się gdzie mają firme i pojedź do nich xDD może się wyżyjesz lol.

fireek, to jest właśnie nasz warrock. Kupujemy za kase bronie i premki a oni tak się odpłacają.

aaklifesig.png
Opublikowano

ja nie wiem co mi sie stalo ale w tydzien nabilem 18 lv, raz loguje sie i zamiast 18 lv i 72k dinarow jest 1 lv i 0 dinarów :(( nie wiem co im sie dzieje (nie hakowalem, buggowalem, ani afkowalem ;/ )

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free