Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam modeli statków

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za nic nie mogę znaleźć jakiś modeli statków, chcę dodać modele .prb do World Editora na mapę jeśli macię jakieś linki lub strony do poprosiłbym, za każdy link / stronę like 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

W poprzednim temacie dałem ci link do mapek i tam też będą prawdopodobnie pliki od MPCforum a tutaj masz property z wszystkimi obiektami.

Pisz jak coś.

DL - Klik

Opublikowano

Dzięki, dam Ci limit, tylko powiedz jeszcze dlaczego nie widać go jak wybiorę go z listy?

2eb77k4.png

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Dzięki, dam Ci limit, tylko powiedz jeszcze dlaczego nie widać go jak wybiorę go z listy?

2eb77k4.png

Przerzucasz pliki do property. Po kliknięciu 2x na dany obiekt wyskoczy ci ścieżka do pliku gr2 o ile się nie mylę a plik gr2 ma już ścieżkę do całego modelu danego obiektu. Ogólnie Obiekty umieszczasz na dysku d:/ymir work/MPCforum 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...