Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop ulepszaczy

Kerinox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy tylko mi się wydaje że drop broni potrzebnej do ulepszenia dla naszej klasy jest obniżony niż innych broni? Obecnie staram się dropnąć corrupted dagger. Jeżeli ktoś ma to to mogę się wymienić na sworda albo razora

Opublikowano

Ja siedziałem półtora dnia na głupim dungeonie żeby wydropic ulepszacz na sztylety..... wszystko inne wylatywalo a ten 1 wgl...

Opublikowano

mi raz miecz z Lycona Miecz poleciał za pierwszym rAzem a zaś z innych krzynek czasami za 5 razem a raz nawet za 30 razem nic :/ teraz na 40lvl kupiłem klucz w IS bo mnie już to denerwowało xD 

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Witam czy tylko mi się wydaje że drop broni potrzebnej do ulepszenia dla naszej klasy jest obniżony niż innych broni? Obecnie staram się dropnąć corrupted dagger. Jeżeli ktoś ma to to mogę się wymienić na sworda albo razora

O bronie corrupt jest akurat łatwo. Zauważ, że na każdą broń z tej serii jest duży popyt na ah. Wystarczy że przejdziesz się tam 1-2 razy, sprzedasz wydropione bronie na ah i za srebro kupujesz sobie broń dla swojej klasy. Najgorzej dropi się bronie ze skrzynek od field bossów, bo nimi nie można handlować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...