Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaCraft

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać, że ogarnięty serwerek. Pozdrawiam.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Nie sądzę, żeby enderchest był jednym z najlepszych hostingów w polsce.

Prezentacja ładna, tylko mi się już przejadła. Co do grywalności to się nie wypowiem, ponieważ nie grałem na tym serwerze.

Opublikowano

Powiem ci kolego, że jesteśmy zadowoleni z tego hostingu. Co prawda jak każdy ma swoje wady, ale nie jest aż tak bardzo źle. W skali od 0 do 10 mogę śmiało powiedzieć, że moja ocena to 7-8 

Jeśli chodzi o graczy, to w godzinach wieczornych liczba waha się od 40 do 60 osób, w weekendy dobija do ponad 70 osób, więc myślę że nie jest źle, jak na serwer praktycznie nie reklamowany. Teraz pracujemy nad serwerem z działkami, a później RPG bądź w końcu zrealizujemy swoją własną mini-grę. :) Serdecznie zapraszam na serwer :D

Opublikowano

Nie sądzę, żeby enderchest był jednym z najlepszych hostingów w polsce.

Prezentacja ładna, tylko mi się już przejadła. Co do grywalności to się nie wypowiem, ponieważ nie grałem na tym serwerze.

Jestem ciekawy jak mogła Ci się przejeść prezentacja?

Twój post nie ma sensu człowieku.

@Xikser nie refamy nie swoich tematów...

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer wciąż stoi, jest już nawet opłacony na kilka miesięcy do przodu i będzie opłacany :) nic tylko grać graczy też jest sporo. Nawet w tej chwili jest 10 osób a w dzień o wiele wiele więcej

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jestem ciekawy jak mogła Ci się przejeść prezentacja?

Twój post nie ma sensu człowieku.

@Xikser nie refamy nie swoich tematów...

Sensu to nie ma ten serwer.

Przyjadła, chodzi o to, że ją kolejny raz widzę i to jest nudne.

Piszesz, że stoi na najlepszym hostingu, choć to nie jest prawda.

Co do serwera to nie wyróżnia się jakoś szczególnie od innych serwerów tego typu, ale jak kto lubi. 

Opublikowano

Sensu to nie ma ten serwer.

Przyjadła, chodzi o to, że ją kolejny raz widzę i to jest nudne.

Piszesz, że stoi na najlepszym hostingu, choć to nie jest prawda.

Co do serwera to nie wyróżnia się jakoś szczególnie od innych serwerów tego typu, ale jak kto lubi. 

Napisane jest że na jednym z lepszych a to jest różnica. 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Przydałoby się więcej screenów, najlepiej w dużym formacie i pokazujących coś ciekawego. Bo te są takie sobie. No i konkretniejszy opis serwera.

images.jpg

Opublikowano

Polecam serwer! Miła administracja, (szczególnie ja).

Dużo ludzi, nie można się nudzić

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...