Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytania ikonka i model

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dwa pyatania pierwsze to co odpowiada za nachodzenie sie ikonek wiem ze cos w bazie ale nie wiem co dokladnie :D 

916771453926358617754.png

a drogi prolem polega na tym ze po dodaniu broni nie widac jej jak ja ubiore tak jak bym nic nie trzymal a jak wywale na ziemie to wszystko jest dodam ze nie dodawalem modeli na serwer tylko podminialem istniejace 

101091453926508617754.png

80108503750670519906.gif

Opublikowano

fajna niunia na avku

co do tematu size oczywiście wariacie ty :D

Faktycznie fajna, za to Twoja przeciętna :/

OOoooczywiście size, a jak podmieniałeś za istniejące i widać jak wyrzucisz to powinieneś mieć normalnie, w ogóle jak można popełnić błąd przy dogrywaniu broni, tym bardziej podmieniając za istniejącą xD

Opublikowano

Przy item_proto size masz 1 ustawione a przy 2recznych powinno byc 3 mieczach/lukach 2 inne standardowe po 1.

Trzymanie w ręce w jakimś pliku w root/locale nie mam wypakowanego więc Ci nie powiem dokładnie jaki ;)

Jeśli możesz wyślij mi link do setu broni tego co leży na ziemi ten mieczyk wydaje się Ciekawy, Dzięki :)

Jak coś gg pomogę :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...