Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon od 600 do 800 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szukam Fajnego telefonu w tych kwotach do podałem w temacie zależy mi przede wszystkim aby posłużył mi 2 lata . Do tej pory miałem telefony z biedronki c-smart , q- smart i infinity.  Tylko ten 3 mi sie naprawdę pdoobał tylko problem był bateria 2000 mah i bateria mi nie ładowała do dzisiaj wczesniej bylem zadowolony. Daje moje wymagania : 

- Bateria przedwszystkim wiecej niz to 2000 mAh i zeby potrzymala z 1 dzien i nastepnego z pol oczywiście przy normalnym uzytkowaniu,

- jakiś Snapdragon nie żadne mediateki,

- Bardziej znana marka niż te chinczyki manta i te myphone,

- Zeby odpalały i nie zacinały sie Proste gry 2d oraz Hearthstone bo w te bardzo wymagajace nie potrzebuje

- I to na tyle i w sumie w miare aby wygladal i apara t   z 5 mpx

Dodam że nie interesują mnie żadne używki gdyż potem niechce ryzykować czy będzie dobry czy nie . Wole mieć Nowy dlatego nie wypisywac UŻYWEK!

W gre wchodza sklepy x-kom , media expert , media markt , Do innych mam cięższy dostęp a te mam blisko 1km od bloku mieszkalnego.

Z góry dzięki za wszelkie możliwe propozycje i dlaczego akurat ten ze 3 powody bym chciał :D

A i za te kwoty nie wykraczac nawet 100 czy 200.

Opublikowano

Co sądzisz o Moto G? Całkiem ciekawy telefon.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Witam Szukam Fajnego telefonu w tych kwotach do podałem w temacie zależy mi przede wszystkim aby posłużył mi 2 lata .

Nikt nie jest w stanie Ci tego zapewnić. Chociaż wydaje mi się, że smartfon ze średniej półki powinien Ci wystarczyć na te 2 lata. 

- Zeby odpalały i nie zacinały sie Proste gry 2d oraz Hearthstone bo w te bardzo wymagajace nie potrzebuje

Hearthstone należy do bardziej wymagających, na S410 nie ma rewelacji (są jakieś tam przycięcia) ale ogólnie gra działa płynnie.

Cóż tu można polecić.. Wszystko co ma S410 - gdzieś tam od 850 złotych w górę masz dopiero S615 / S800 / itd., także od siebie Moto G 3 gen. 

lownfast

Opublikowano

a mam pytanie bo w media expert jest właśnie lenovo moto 3 gen http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-lenovo-moto-g-3-bialy,id-558827 to jest to samo co motorola ?

i jeszcze ten : http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-honor-cherry-4x-czarny,id-399259 wiem ze kirin ale jest lepszy od snapdragona ?

lub ten

http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-honor-4c-bialy,id-463639 ?

Opublikowano

a mam pytanie bo w media expert jest właśnie lenovo moto 3 gen http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-lenovo-moto-g-3-bialy,id-558827 to jest to samo co motorola ?

i jeszcze ten : http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-honor-cherry-4x-czarny,id-399259 wiem ze kirin ale jest lepszy od snapdragona ?

lub ten

http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-honor-4c-bialy,id-463639 ?

Lenovo przejęło Motorole, więc tak. 

Silikon 620 jest.. mierny. 

lownfast

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że na ta motorola powinna dobrze chodzić i bedzie  dzialal hearhstone ?

Tak, nic lepszego raczej w tej kwocie nie znajdziesz. Pamiętaj przy kupnie, że chodzi o 3 generacje. :) Nie wiem, czy w 3 dokładają ładowarkę itd. do zestawu, także musisz to raczej załatwić w swoim zakresie (oryginał to jakieś 30 zł)

lownfast

Opublikowano

A więc tak Byłem dziś w 2 sklepach RTV EURO AGD oraz MEDIA EXPERT i  sprawa wygląda następująco :

w 1 sklepie czyli rtv Pan polecił mi telefon meizu m2 w cenie 599z 2gb ramuł i meizu m2 note i tez w cenie  799zł i oba telefony byłyby na jutro gdyby coś wiec powiedzcie czy sie oplaca zamawiac przez neta i do odbioru w sklepie

W 2 sklepie media expert Pan polecil mił  Samsung Galaxy J5 ze snapdragonem 410  adreno 306 i 1,5 gb ramuw cenie 750 zł 

Huawei P8 LIte - 800 zł Bardzo go zachwalał i mówił ze procesor to jeden z najlepszych na rynku ten cały kirin ale niewiem czy mowil zeby zacheic tylko. i bedzie mial aktualizacje do 6.0 i 2gb ramu . Brzmi kuszaco ale postanowilem do was napisac czy warto dolozyc do niego

Asus Zenfone Go W cenie 650 zł 2gb ramu - tyle że mediatek i tu mówił ze bedzie sie muliło i wybrałby by snapdragon i ten galaxy J5

W media expert jeszcze widziałem motorole ta G 3 za 650 zł i niewiem sam co mam Zrobic

I jeszcze Lg g4c ze snapem 410 4xrdzenie

Prosze Doradzcie mi Czy Ktorys z tych Warto kupic bo mi sie wydaje ze gosciu srednio sie zna chociaz moge sie mylic zebym tylko kupił a potem nie bedzie dzialac hearhstone czy bedzie lagowal przy 3 zakladkach na google chrome. 

Z gory dzieki 

Opublikowano

A więc tak Byłem dziś w 2 sklepach RTV EURO AGD oraz MEDIA EXPERT i  sprawa wygląda następująco :

w 1 sklepie czyli rtv Pan polecił mi telefon meizu m2 w cenie 599z 2gb ramuł i meizu m2 note i tez w cenie  799zł i oba telefony byłyby na jutro gdyby coś wiec powiedzcie czy sie oplaca zamawiac przez neta i do odbioru w sklepie

W 2 sklepie media expert Pan polecil mił  Samsung Galaxy J5 ze snapdragonem 410  adreno 306 i 1,5 gb ramuw cenie 750 zł 

Huawei P8 LIte - 800 zł Bardzo go zachwalał i mówił ze procesor to jeden z najlepszych na rynku ten cały kirin ale niewiem czy mowil zeby zacheic tylko. i bedzie mial aktualizacje do 6.0 i 2gb ramu . Brzmi kuszaco ale postanowilem do was napisac czy warto dolozyc do niego

Asus Zenfone Go W cenie 650 zł 2gb ramu - tyle że mediatek i tu mówił ze bedzie sie muliło i wybrałby by snapdragon i ten galaxy J5

W media expert jeszcze widziałem motorole ta G 3 za 650 zł i niewiem sam co mam Zrobic

I jeszcze Lg g4c ze snapem 410 4xrdzenie

Prosze Doradzcie mi Czy Ktorys z tych Warto kupic bo mi sie wydaje ze gosciu srednio sie zna chociaz moge sie mylic zebym tylko kupił a potem nie bedzie dzialac hearhstone czy bedzie lagowal przy 3 zakladkach na google chrome. 

Z gory dzieki 

Badziewia na MTK. Zastanow się czy słowa osoby która dostała pracę z urzędu są cokolwiek warte. 

lownfast

Opublikowano

Dobra to którego brać wkońcu ???

i nie napisales mi nic o galaxy j5 i o lg g4c ktore maja snapdragon 410 . Pisalem co o sadzicie o kazdym modelu a ty odpowiedz nie do tematu...

i motorla g3 tez jest na mediateku wiec tez badziewie ? nie rozumiem cie juz

Opublikowano

Ktoś inny się wypowie ?

Masz wybór jedynie spośród trzech trzech podanych modeli?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Dobra to którego brać wkońcu ???

i nie napisales mi nic o galaxy j5 i o lg g4c ktore maja snapdragon 410 . Pisalem co o sadzicie o kazdym modelu a ty odpowiedz nie do tematu...

i motorla g3 tez jest na mediateku wiec tez badziewie ? nie rozumiem cie juz

Nie wiem co Ty bierzesz kolego. 

Gość w sklepie tłumaczył Ci, że procesory MTK są do dupy po czym zaproponował Ci dwa smartfony Meizu, a Ty pytasz się jeszcze nas czy jest wart uwagi.

Reszta smartfonów jest na jedno kopyto, kwestia gustu i jakichś tam wymagań względem nakładki/aparatu itd., wykaż się choć trochę i porównaj sobie te smartfony (G4c, J5, Moto G 3 gen., itd.) i zobaczysz co będzie dla Ciebie najlepsze. Osobiście wolałbym dać 600 złoty za Motkę i zachować te dwie stówki w kieszeni. 

lownfast

Opublikowano

Polecam Xperię Z. Nadal jest to świetny telefon, który bezproblemowo powinien uciągnąć Hearthstona i inne gry.

Z nowszych... Mierniejszych polecam Moto G 3gena. 

#teams4bal

Opublikowano

a ja osobiście bym wolał meizu m2 z 2gb ramu i mtk aniżeli motorole ze snapem i 1gb ramu, od czego zawsze sa custom romy, a z aktualizacjami nie jest zle z tym modelem (co miesiac wychodzi aktualizacja dla kazdego, co tydzien dla chinczyka). jedyny mankament to dosyc slabe tlumaczenie nakladki na polski, w zasadzie tyle.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...