Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MarienWar] Problem z włączeniem gry

izka55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ gdy chcę włączyć MarienWar wszystko sie załaduje i jak już wezmę game start to gra się nie włącza i nawet nie wyskakuje żaden komunikat.Wiecie co może być przyczyną? Z góry dzięki :)

Opublikowano

antywirus off? Najnowszy client jest?

Odpal w taki sposob:

Wejdz do folderu system i znajdz plik warrock.exe i utworz do nie go skrot na pulpicie.

Nastepnie w skrocie w sciezce lokalizacji na koncu dodajesz 0 0 ENG I odpalasz.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

antywirus off? Najnowszy client jest?

Odpal w taki sposob:

Wejdz do folderu system i znajdz plik warrock.exe i utworz do nie go skrot na pulpicie.

Nastepnie w skrocie w sciezce lokalizacji na koncu dodajesz 0 0 ENG I odpalasz.

Skrót może być też w folderze system, nie ma to większego znaczenia. Zresztą podobnie jak dodawanie języka, domyślnie i tak uruchamia się w wersji anglojęzycznej. :v

Opublikowano

Skrót może być też w folderze system, nie ma to większego znaczenia. Zresztą podobnie jak dodawanie języka, domyślnie i tak uruchamia się w wersji anglojęzycznej. :v

Tak off nawet nie mam tego anty

Opublikowano

Spróbuj w takim razie uruchomić grę w sposób, który przedstawił ci powyżej Ponury. Zazwyczaj się to sprawdza, jeżeli launcher najzwyczajniej odmawia współpracy. ;)

Teraz mam takie coś ERROR: Cannot find execute file

Opublikowano

Tacy z was znawcy... a nawet nie potraficie komuś pomóc. Izka55 wystarczy pobrać https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784 i zainstalować. Pozdro

Podstawy języka angielskiego. Komunikat jasno i wyraźnie mówi, iż nie można znaleźć exeka. Wniosek jest z tego co najmniej banalnie prosty. Wcięło ci warrock.exe z folderu system.

Gówno prawda patałachu ty sie znasz ale na tarciu chrzanu i małp jebaniu.

Opublikowano

Tacy z was znawcy... a nawet nie potraficie komuś pomóc. Izka55 wystarczy pobrać https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784 i zainstalować. Pozdro

Po co jej to pobierac skoro nie wyskakuje jej zaden problem z bibliotekami ;o?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@TeRrOr1906

Proszę, proszę... znalazł się znawca... Nie dość, iż wprowadziłeś go w błąd, gdyż to rozwiązanie nie dotyczy tego problemu, to jeszcze pokazałeś swój poziom. Jak to się mówi, dwie pieczenie na jednym ogniu. Pozwolę sobie jeszcze zacytować jedną z najlepiej znanych sentencji, która została wypowiedziana przez Kmicica, z "Potopu"  autorstwa A. Mickiewicza - "Kończ waść, wstydu oszczędź.". Co prawda było to w nieco innych okolicznościach, ale... :v

Ah i jeszcze jedno. Jeżeli chcesz obrazić moją osobę, to na następny raz postaraj się nieco bardziej. ;)

Opublikowano

@TeRrOr1906

Proszę, proszę... znalazł się znawca... Nie dość, iż wprowadziłeś go w błąd, gdyż to rozwiązanie nie dotyczy tego problemu, to jeszcze pokazałeś swój poziom. Jak to się mówi, dwie pieczenie na jednym ogniu. Pozwolę sobie jeszcze zacytować jedną z najlepiej znanych sentencji, która została wypowiedziana przez Kmicica, z "Potopu"  autorstwa A. Mickiewicza - "Kończ waść, wstydu oszczędź.". Co prawda było to w nieco innych okolicznościach, ale... :v

Ah i jeszcze jedno. Jeżeli chcesz obrazić moją osobę, to na następny raz postaraj się nieco bardziej. ;)

Właśnie że pobranie tej biblioteki rozwiąże problem. Nie umiesz pomóc wiec się nie wypowiadaj bardzo cię proszę, wypisując takie bzdury wprowadzasz ludzi w błąd. Izka55 pobierz i zainstaluj i napisz czy pomogło.

Opublikowano

Właśnie że pobranie tej biblioteki rozwiąże problem. Nie umiesz pomóc wiec się nie wypowiadaj bardzo cię proszę, wypisując takie bzdury wprowadzasz ludzi w błąd. Izka55 pobierz i zainstaluj i napisz czy pomogło.

Tak, z pewnością pobranie biblioteki rozwiąże problem związany z brakiem aplikacji (cannot find executable file - nie można znaleźć pliku wykonawczego, inaczej aplikacji). W pierwszej kolejności naucz się języka angielskiego, aby móc prawidłowo interpretować informacje. Dopiero w następnej kolejności, możesz ewentualnie zainteresować się pomaganiem.

@TeRrOr1906

Coś odnośnie tego, co zamieściłeś w poniższym wpisie. Ochłoń kolego i naucz się trochę kultury wypowiedzi. Nie życzę sobie, abyś prowadząc ze mną konwersację, posługiwał się tak prymitywnym słownictwem.

Opublikowano

Tak, z pewnością pobranie biblioteki rozwiąże problem związany z brakiem aplikacji (cannot find executable file - nie można znaleźć pliku wykonawczego, inaczej aplikacji). W pierwszej kolejności naucz się języka angielskiego, aby móc prawidłowo interpretować informacje. Dopiero w następnej kolejności, możesz ewentualnie zainteresować się pomagaGo

Gościu nie denerwuj mnie miałem ten sam problem co użytkownik Izka55 i nie pomagało nic dosłownie ściąganie clienta nowego itp.. dopiero ściągnięcie tej biblioteki pomogło i żeby się nie wyrażać zamknij już ten ryj ty wielki znawco gówno wiesz a się wypowiadasz i tylko chaos wprowadzasz i nie potrzebny spam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzieki TeRrOr1906 dziala wszystko pieknie.Sory ze tak dlugo czekales az ci odpowiem ale nie bylo mnie w domu wiec wiesz.

No i zgodze sie z toba ze oni tacy znawcy a w podstawowym problemie nie potrafia pomoc

Opublikowano

Dzieki TeRrOr1906 dziala wszystko pieknie.Sory ze tak dlugo czekales az ci odpowiem ale nie bylo mnie w domu wiec wiesz.

@izka55

Ah, no tak... bo my mamy być wszystko wiedzący. Każdemu zdarza się popełnić błąd. Nie zmienia to jednak faktu, iż błąd ten jest związany z problemem w znalezieniu aplikacji, który często jest wywołany przez jej brak. W tym jednak przypadku, jak się okazało, był on spowodowany brakiem biblioteki.

No i zgodze sie z toba ze oni tacy znawcy a w podstawowym problemie nie potrafia pomoc

Dla twojej świadomości, gdyby nie ja i osoby z którymi współpracuję, bądź też miałem okazję współpracować, nie usłyszelibyście nawet o prywatnych serwerach War Rock. Dlaczego? Po prostu by ich nie było. No, ale oczywiście... ja jestem "znawcą". :)

@TeRrOr1906

Zwracam honor. Jednakowoż mógłbyś się nieco wstrzymać z tymi wyzwiskami.

Opublikowano

@izka55

Ah, no tak... bo my mamy być wszystko wiedzący. Każdemu zdarza się popełnić błąd. Nie zmienia to jednak faktu, iż błąd ten jest związany z problemem w znalezieniu aplikacji, który często jest wywołany przez jej brak. W tym jednak przypadku, jak się okazało, był on spowodowany brakiem biblioteki.

Dla twojej świadomości, gdyby nie ja i osoby z którymi współpracuję, bądź też miałem okazję współpracować, nie usłyszelibyście nawet o prywatnych serwerach War Rock. Dlaczego? Po prostu by ich nie było. No, ale oczywiście... ja jestem "znawcą". :)

@TeRrOr1906

Zwracam honor. Jednakowoż mógłbyś się nieco wstrzymać z tymi wyzwiskami.

Poniosło mnie trochę, to dlatego że wiedziałem w czym polega problem a wy nie przyjmowaliście tego do  świadomości że to własnie było spowodowane brakiem danej biblioteki Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...