Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium problem

arnan1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem komunikat ze mam pełny ekwipunek i żeby kupić coś z sklepu zeby go zwiększyć kupiłem jakąś skrzynke za 7 centow ale nie dostłem tych nowych miejsc w ekwipunku

Opublikowano

Premium dostaje się  po zakupie przedmiotu który kosztował powyżej 5€ ;)

Więc po wydaniu 7 centów nie dziw się że tej premki nie masz.

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Zmienili coś? Jeśli jest jak dawniej, to zakup musisz dokonać w sklepie Mann Co., gdzie minimum to 0,39 za broń.

Opublikowano

Premium dostaje się  po zakupie przedmiotu który kosztował powyżej 5€ ;)

Więc po wydaniu 7 centów nie dziw się że tej premki nie masz.

Gówno prawda.

@arnan1999

1.Nie kupiłeś tej rzeczy w sklepie mann co tylko z rynku steam bo w sklepie mann co NIE MA SKRZYŃ a sama cena przekierowuje do rynku steam.

Jak masz tam jeszcze parenaście centów to w segregowaniu itemów wybierz najtańszą broń i wypożycz ją (zniżka 25%,robisz to dla oszczędzenia) i kup ją.

Opublikowano

Gówno prawda.

@arnan1999

1.Nie kupiłeś tej rzeczy w sklepie mann co tylko z rynku steam bo w sklepie mann co NIE MA SKRZYŃ a sama cena przekierowuje do rynku steam.

Jak masz tam jeszcze parenaście centów to w segregowaniu itemów wybierz najtańszą broń i wypożycz ją (zniżka 25%,robisz to dla oszczędzenia) i kup ją.

Dzięki tak zrobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...