Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candybot - bicie alienów

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może jak ustawić, aby bot bił alieny?

Mam odznaczoną opcję bicie alienów podwójnym kliknięciem i nie działa!

Opublikowano

Mi pomaga czasem zmienienie konfiguracji tzn że jak bije np na 2 konfiguracji a on nie chce bić to w tej 2 konfiguracji robię jakąś zmianę np usune 2 napedy i wrzuce 2 oslony i on po takiej akcji zaczyna o dziwo bic te npc... sprobuj sam

Opublikowano

@diplo9900 Nadal nie działa,

@jasny16 wersja 1.0.8 jest napisane. Ale pobrałem aktualizacje i jest chyba 1.0.9 bo widzę zmiany jakie zaszły :D

A możesz powiedzieć jak ty to zrobiłeś, że tobie działa?­

Opublikowano

ja po prostu zaktualizowałem no i ogólnie to bot dobrze działa ale jak masz dobry pc na przzykłąd u mniej jest tak że jak włącze bota o do tego jakas inna gre to działa bardzo słabo potrafi dednąć a jak mam włączonego samego bota i na przyklad ucze sie i przegladam neta to super dziala,

no i oczywiście ustawiona grafika 2d 

wyłączona grafika wyskakujących obrażeń 

grafika statków najniższa 

wyłączone tło minimapy 

amunicja x1 w pasku tak żeby bot mógł sb wybrać 

i chyba to wszystko no i na pewno robocik jeszcze a najlepiej z cpu auto naprawa

Opublikowano

jasny16 nie wiem jak w nowej wersji ale w przedostatniej musiało być CPU auto-naprawy, w innym przypadku nie reperował.

Należy również pamiętać i rozróżniać WYŁĄCZONE tło minimapy oraz WŁĄCZONE tło okien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...