Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do gry w Minecrafta i czy klimat jest ten sam?

Wyszoniek310

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Jak się zastanawiasz, czy warto - to nie warto. Ciebie powinno ciągnąć do gry, a nie ludzie powinni Cię przekonywać. Przecież w takiej formie to wiadomo, że Ci się szybko znudzi.

Serwery z działkami są cały czas, większość poudziwnianych, ale są.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Nie ma takiego samego klimatu z gry i nigdy nie będzie.

,,Do odczuwania klimatu z X roku, potrzeba graczy z X roku''.

Tak są serwery z działkami, ale zbytnio nie przypominają dawnych czasów. ( nazwa Freebuild )

Opublikowano

Są i praktycznie to najczęściej tam jest najmniej głupich dzieciaczków i tego typu graczy, chyba że jest kosmiczny drop 5% na diaxa ze stone.

Czegoś jak kiedyś co masz na myśli? PvP, budowanie czy co?

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

Jest klimat taki jak zawsze i zawsze też będzie dużo dzieci jak wszędzie. Jednak wiele osób zaczyna powracać do majnkrafta, także polecam ;)

Opublikowano

Ja wróciłem i nie żałuję. Spróbuj. :) Moim zdaniem klimat MEGA,niestety możesz trafić na dzieci po 9 lat... :D No ale,ja wróciłem i nie żałuję. :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta, są działki, darmowe działki z /p auto, gdzie zbuduje się domek i nie ma żadnej motywacji do grania, jak kiedyś trzeba było działkę oplacać to się kopało przepalało czy inne rzeczy robiło aby opłacić działkę i była jakaś motywacja do grania. Nie jest ten sam klimat co 2 3 lata temu. Możesz powrocić do gry ale nie sądze żebyś pograł tak jak kiedyś ;)

Bywalec
Opublikowano

Zawsze warto wracać do gier. Kiedyś przecież minecraft będzie klasykiem :D. Mimo wszystko mc to nie to samo co kiedyś, piękna była prostota tej gry, teraz jak dla mnie za dużo kombinowania. Tak samo serwery, jeszcze rok temu był taki hardcore skkfa, teraz nie ma takiego porządnego zwyczajnego hardcora, wszystko mieszanina pod zarobek.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Serwery wydają mi sie sztuczne, nie sadze zeby duzo z nich było wielce świetnych. Oczywiście nie mozna odrzucić kwestii, że nie ma dobrze stworzonych i gospodarowanych serwerów ale jest ich mała ilośc.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Słyszałem że gra coraz mniej dzieciaczków. To jest prawda ??

Skąd ten wniosek, codziennie rodzą się seriami :}/\{:

Opublikowano

Spoko sprawa z wracaniem na stare śmieci. Na pewno nie bd to co kiedyś, zawsze można powspominać. %5E%5E.png

Zapodał bym Ci server FB, ale nie mam dostępu do MC teraz.

Opublikowano

Tak, na niektórych serwerach panuje naprawdę miła atmosfera, wszyscy są dla siebie mili, administracja pomaga itd., ale musisz trafić naprawdę na jakiś dobry. Ja polecam serwer lobby-mc! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...