Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem w wr a mianowicie broń mi bardzo powoli strzela chodzi o szybkostrzelność broni innym graczom strzela bardzo szybko i daje im to przewage w grze ponieważ szybciej mogą zabić przeciwnika jeśli ktoś wie jak to rozwiązać, jak jest jakiś sposób to prosze pisać prosze o szczere odpowiedzi bardzo mi na tym zależy :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz spowolnioną pracę procesora, zapewne ustawiłeś za duże wymagania jak na swój piecyk.

Albo spróbuj wyłączyć przeglądarkę, gg, skype, niepotrzebne programy zżerające pamięć.

2w3t1ll.jpg
Opublikowano

Zmniejsz grafikę na najmniejszą, powyłączaj zbędne programy podczas grania w warrocka (programy które zamulają kompa i neta).

jeśli to nie pomoże to już zostało ci kupienie nowego kompa....

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

ja tez mialem taki problem jak en kolega bronie mi tak wolno strzlaly ze ho ho a dizeki tem

A więc do roboty: Klikamy Start >> Uruchom. Wpisujemy gpedit.msc. Przechodzimy do folderu: Konfiguracja komputera >> Szablony administracyjne >> Sieć >> Harmonogram pakietów QoS.

I tam klikamy na „Ogranicz rezerwowaną przepustowość”.

Następnie w zakładce „Ustawienia” dajemy na „Włączone” i na dole ustawiamy limit przepustowości. Domyślenie będzie ustawione na 20%, a my zmieniamy na 0.

zrob co jest napisane i napewno sie poprawi !! mipomogła

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png