Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps

bukn1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

postowilem zainstalowac od nowa lola ostatnio gralem hohoh wrzesien 2014 iii mialem po 100+ fps ii gralo sie na luzie platyna itp

teraz mam 50 fps -.- nie da sie grac pomoze mi ktos ustawilem detale na srednie i tez malo :/  moze ktos pomoze ;- )

Opublikowano

a jak to sie robi xDD dokladnie mam laptopa :P

do tego specjalnie formatowalem go jeszcze xD calego laptopa myslalem ze pomoze i nic :xxx

Opublikowano

Laptop z czasem traci na mocy. :D Przerzuć się na stacjonarny. Wybacz, ale musiałem to napisać. Liga Legend wprowadziła dużo zmian, gorzej z optymalizacją. Też u mnie na moim komputerze odczułem spadek fps, jednak nie był on tak znaczący, jak w Twoim przypadku..

Opublikowano

Sprawdź z jakiej grafiki korzystasz - zintegrowana czy dedykowana (o ile posiadasz wgl)
Wyczyść laptopa z kurzu (najlepiej sprężonym powietrzem)

Polecam także zmienić ustawienia systemu, oraz grafiki na "wydajność"

Systemu - PPM na mój komputer > zaawansowane ustawienia systemu > wydajność > dopasuj dla uzyskania najlepszej wydajności
Grafiki(O ile będziesz wgl miał dedyka i będzie to nvidia, bo nie wiem jak jest na radeonach)  - Otwórz panel sterowania nvidia > wyreguluj ustawienia obrazu korzystając z podglądu > ustaw suwakiem na wydajność.

Opublikowano

ustaw  rozdzielczosc najwyzsza a grafike nizej az bedzie mial oczekiwane fpsy,

mi też spadły  z ponad 200 do 150 przez te patche , co zrobic :)

Opublikowano

Witam

postowilem zainstalowac od nowa lola ostatnio gralem hohoh wrzesien 2014 iii mialem po 100+ fps ii gralo sie na luzie platyna itp

teraz mam 50 fps -.- nie da sie grac pomoze mi ktos ustawilem detale na srednie i tez malo :/  moze ktos pomoze ;- )

Pobierz program Advanced Systemcare 9. Darmowa wersja w zupełności wystarczy. Do tego program Driver Booster. Wszystko jest po Polsku. zauważysz znaczącą poprawę.

Opublikowano

1. Program poprawia wydajność komputera, czyści rejestr, przyśpiesza internet itp.

2. Program aktualizuje wszystkie sterowniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...