Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg do zarobku...

orka5w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;d Jestem takim pomidorkiem, który potrzebuje troszku kredytów na pierwszą VI i kilka modułów  ;d

Szukam czołgu który będzie bardzo dobrze zarabiał i przy okazji będę się uczył grać :D 

Ma być to zwykły czołg, a nie jakiś premium :D 

Dzięki za każdą odp :)

Ps. wiem, że napiszecie kv-1, ale też czekam na inne propozycje ;d

Opublikowano

KV-1 jest bardzo dobrym czołgiem do zarobku dla nowych graczy, wybaczającym błędy, uczącym gry. Możesz też spróbować T-34. Powiedz jaki chcesz tym czołgu, jakie masz wymagania.

Opublikowano

Ogólnie, lubię szybie czołgi z dobrym dmg ;d jak widzę te czołgi ciężkie 15km/h to mi się odechciewa grać :(, a jak gram lekkimi czołgami np, IV tieru to mnie wywala na VII i kupa... ;d

Do kv-1 brakuje mi 9k expa :)

Opublikowano

Skoro chcesz mobilności, szybkości, to kv-1 nie jest dla Ciebie. T-34 jest ok, jednak najlepszy pod tym względem może być elc, jednak on wymaga skilla i załogi. Bez camo i żarówki czyli min. 2 perków imo jest niegrywalny.

Opublikowano

Skoro chcesz mobilności, szybkości, to kv-1 nie jest dla Ciebie. T-34 jest ok, jednak najlepszy pod tym względem może być elc, jednak on wymaga skilla i załogi. Bez camo i żarówki czyli min. 2 perków imo jest niegrywalny.

Ok :) Tylko mam jeszcze jednko pytanko do kv-1 jakie działo ? te VI poziomu czy ten troll ;d ?

Opublikowano

85. Troll jest trudny, wymaga skilla i najlepiej golda, a przez to automatycznie się nie zarabia. 

Opublikowano

85. Troll jest trudny, wymaga skilla i najlepiej golda, a przez to automatycznie się nie zarabia. 

Ok :D Dziena :)

Można zamknąć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...