Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto Steam z CS:GO GIV za 20zł PSC/konto League of Legends.

sebasku√6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto Steam z grą Counter Strike: Global Offensive
Metoda kontaktu: PW, potem można jakieś GG
Opis rzeczy: Konto Steam z grą Counter Strike: Global Offensive(ranga Gold Nova IV), bez blokady VAC, ponad 100 winów, ponad 200h na liczniku, w ekwipunku żeton operacji Bloodhound, a także naklejka "Ex6TenZ" foil, 0.13€ w portfelu. Rynek steam odblokowany, brak mobile authenticator.
Oczekiwana/oferowana cena: 20zł PSC, lub konto League of Legends, z możliwe jak najniższą rangą/unranked, z dużą ilością postaci(60+, ale nie same za 450/1350/3150), inne oferty też rozpatrzę.
Zdjęcia/inne informacje: Jak ktoś się zgłosi na PW, to mogę podać link do profilu steam. Konto sprzedaję, bo gra mnie znudziła(na kilku kontach ponad 1500h na spokojnie), stała się dla mnie mało interesująca, spędzanie przy niej czasu przestało mi dawać frajdę. Nie mam zamiaru nikogo opierdalać na drobne, sprzedawałem już parę razy rzeczy tutaj(jak ktoś chce to może szukać na poprzednich kontach(sebasku / sebasku√x / jehory). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...