Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zrobić reaktywacje byłego serwera Skkf'a?

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić reaktywacje skkfa?

• Tak
      9
    • Nie
      9
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze, mam pomysł w mojej głowie żeby zrobić reaktywacje serwera skkfa tylko pod inną domeną. Też byłby to trudny hardcore, nie byłoby vipów kozackich w itemshopie, ani też itemów na gildie. Oczywiscie serwer w wersji 1.8. Oczywiscie byłby porządny ts3 albo 256 slotów albo 512.

Pozdrawiam­

Opublikowano

Nie wiem czy to wypali, jeżeli będziesz miał youtuberów to może nawet tam troche osób grać, w przeciwnym razie musisz mieć naprawdę dobry pomysł, pluginy, mape, reklame itp.­

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Pasjonat
Opublikowano

Jak nic by nie było to z czego by się utrzymywał? Czasy minecrafta odchodzą na rzecz cs'a. Więksi youtuberzy (szczególnie polscy) się już zbytnio nie kwapią do tej gry.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Możesz spróbować ale jeśli to ma wypalić to musisz mieć dobrą maszynę i technika żeby lagów nie było. A także skłaniałbym się do wersji mc na której była 1 edycja wtedy może ktoś będzie chciał zagrać żeby powspominać klepy zamki itd.

Opublikowano

Wiesz ile teraz sie tego skkfa reaktywuje? 109859 osob wpadlo a ten pomysl....splajtowali.

Dobrej reklamy nie zalatwisz... Nie ma bata, reklama u "Stuu" kosztowac cie bedzie nieco ponad 6 tysiecy :)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Witajcie forumowicze, mam pomysł w mojej głowie żeby zrobić reaktywacje serwera skkfa tylko pod inną domeną. Też byłby to trudny hardcore, nie byłoby vipów kozackich w itemshopie, ani też itemów na gildie. Oczywiscie serwer w wersji 1.8. Oczywiscie byłby porządny ts3 albo 256 slotów albo 512.

Pozdrawiam­

Nie ponieważ te serwery są już przestarzałe i na pewno bym na nim nie grał 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...