Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro - problem

misczkantera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedzielę wieczorem kupiłem pewną rzecz na allegro, mianowicie http://allegro.pl/show_item.php?item=5206973613
Kup Teraz, podałem dane, adres wysyłki no i płatność z iPKO, przeniosło mnie do ich strony, ale w tym momencie trwały jakieś prace związane z tą stroną, więc przelew wykonałem później, +/- godzinę po tym. Wklejam numer konta z oferty allegro, podstawowe dane, kwota 105 zł (80 zł towar + 25 zł przesyłka), w tytule umieściłem numer aukcji i swój nick, czyli tytuł o nazwie:

5206973613 (MRKOKOSZEK)

Przelew wysłałem. Dziś jest już środa, a na mailu nie widzę żadnego powiadomienia o tym, że pieniądze doszły do sprzedającego, który ma konto w mBanku. Zazwyczaj gdy coś kupowałem na allegro, to przelew był już następnego dnia, a teraz nic. W niedzielę napisałem jeszcze maila z danymi do wysyłki, gdyby ich zabrakło, a w poniedziałek zadzwoniłem na infolinię i spytałem się ich czy pieniądze na pewno nie doszły, a oni powiedzieli, że otrzymam maila, gdy te pieniądze dojdą, czyli w żadnym stopniu nie pomogli.

Jakieś pomysły co mogę zrobić?

Tutaj info dot. przelewu: http://prntscr.com/9vexuv

Opublikowano

Ok, nvm już, przed chwilą otrzymałem maila, że przesyłka dojdzie jutro, tylko dziwne, że nie otrzymałem maila wcześniej, że sprzedający otrzymał pieniądze, można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...