Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualny build oraz pytanie odnośnie "pizzy"

afsdad11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam pytanie odnośnie aktualnego buildu dla Force Master'a dodam od razu iż szukałem na yt owszem są ale sprzed 5-10 miesięcy i dlatego pytam ponieważ nie wiem czy są one aktualne jeżeli tak czy ktoś mógłby podesłać link do najlepszego ? Byłbym wdzięczy oraz który set z "pizzy" najlepiej zebrać dla ww. klasy czy może jednak mieszanka lepsza ? Chodzi mi pod jak największy DPS oraz żebym nie ginął od jednego uderzenia :)

Opublikowano

Najlepiej sam przetestuj sobie buildy szczególnie że w każdej chwili możesz je zmieniać ... chwilkę ci to zajmie ale znajdziesz build który tobie najbardziej odpowiada i którym ci się przyjemnie gra a większej frajdy nie ma niż pokonywanie przeciwników czymś co sam od podstawy zrobiłeś bez pomocy ^^ ale to moje zdanie ... buildy na bladeandsoul dojo chyba są aktualne ale nie zaglądałem tam ostatnio więc sprawdzić byś musiał.

Opublikowano

Ale to na głównym forum jak rozumiem czy na yt też będzie build tego dojo ? :) A co do pizzy który set pizzy najlepszy czy lepiej mieszkanki pod DPS i przeżywalność ?

Kurcze no nie mogę znaleźć na angielskim forum tych buildów :/ a na YT znalazłem kanał Dojo ale filmy sprzed 3 lat czy mimo to nadal najbardziej aktualne są ? Tutaj znalazłem coś takiego https://www.youtube.com/user/bladeandsouldojo/videos

Opublikowano

Ale to na głównym forum jak rozumiem czy na yt też będzie build tego dojo ? :) A co do pizzy który set pizzy najlepszy czy lepiej mieszkanki pod DPS i przeżywalność ?

Kurcze no nie mogę znaleźć na angielskim forum tych buildów :/

Zdobądź na razie set z Misty, za zabijanie bossów frakcyjnych zajmie ci to ok 1-2 godzin z większa grupką ludzi i jak go zdobędziesz możesz robić ten z Supply Chain ponieważ będzie ci o wiele łatwiej. Co do buildu to najlepiej jakbyś sam coś tam sobie skleił, ja osobiście sam zrobiłem sobie build na PvE ponieważ bardziej mi on pasuje niż te z Mety, jest bardzo dobry do gry solo jak i w dungeonach więc naprawdę przyjemnie mi się nim gra, jak chcesz to mogę ci go wysłać w PW.

没我爱

Opublikowano

Zdobądź na razie set z Misty, za zabijanie bossów frakcyjnych zajmie ci to ok 1-2 godzin z większa grupką ludzi i jak go zdobędziesz możesz robić ten z Supply Chain ponieważ będzie ci o wiele łatwiej. Co do buildu to najlepiej jakbyś sam coś tam sobie skleił, ja osobiście sam zrobiłem sobie build na PvE ponieważ bardziej mi on pasuje niż te z Mety, jest bardzo dobry do gry solo jak i w dungeonach więc naprawdę przyjemnie mi się nim gra, jak chcesz to mogę ci go wysłać w PW.

Jeśli byłbyś tak dobry chętnie zapoznałbym się z Twoim buildem :) Oczywiście będę Twoim dłużnikiem więc odwdzięczę się na pewno :) W sumie wiesz gram w to dopiero nie cały tydzień więc jeszcze nie ogarniam skrótów za bardzo ale 45 lvl mam także dlatego też pytam o build :) I jak rozumiem co do pizzy cały set zdobyć tak ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...