Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]bot csgodouble

waltorix2

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy jesteś zadowolony z przebiegu transakcji oraz z samego działania bota ?

• tak
      3
    • nie
      8
    • inne (kom)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam do zaoferowania skrypt csgodouble który sam napisałem jest w 100 % bezpieczny (bot nie scamuje gracza)

najważniejsze funkcje

- 3 sposoby betowania ryzykowny/szybki zarobek | normalny/bezpieczny zarobek oraz wolny/bardzo bezpieczny zarobek

- metoda betowania sposobem x2 po przegranej i po wygraniu powrót do wyjściowej stawki

- tryb zabezpieczenia funkcja rozkazująca botowi kiedy ma betowac np wybierając stawkę 100 i tryb bezpieczeństwa 3 to zacznie nam betowac dopiero wtedy kiedy wypadną nam 3 takie same kolory stawiając na przeciwny kolor 

-kolejne zabezpieczenie w przypadku małej ilości coinsów na koncie polega to na tym ze bot przestaje betowac jeśli stan konta spadnie ponize justalonego minimum( jak wiadomo na double zdarzają się ogromne trainy co za tym idzie ludzie duzo traca bot przewiduje takie zachowanie i np jeśli spadnie nam stan konta d0 10 000 tys to przestanie betowac do momentu zakończenia traina 

-bot posiada funkcje wpisywanie kodu na darmowe coinsy jeśli go jeszcze nie wpisałeś dostajesz 500 coins na start

-bot tez jest wyposażony w tryb prowizji nie pobiera pieniędzy z aktualnie posiadanego zarobku tylko pobiera prowizje za wygrany bet np jesli nasza stawka wynosi 100 to przy wygraniu bot pobiera 5% czyli 5 coins :) niewiele w porównaniu do tego ile możecie zarobić zostawiając komputer włączony przez cała noc :)

Bot wymieniam za skiny csgo/psc/gity na steam oraz inne propozycje może dogadamy się jakoś :)

Cena bota zależy od tego jakie ma funkcje posiadać przy zakupie dogadujemy się co do konfiguracji bota i posiadanych jego funkcji oraz negocjujemy cenę, po zakupie jeśli chcieli byśmy zmienić funkcje bota koszt jest o 50% tańszy :) a osoba prosząca o konfigurację 3 raz ma gratis :)

sprawy obgadujemy za pośrednictwem facebook w celu lepszej wiarygodności i by klient miał pewność ze go nie oszukam w w tym momencie posiada moje dane osobowe niezbędne do przekazania sprawy policji 

bot jest w 100 % legalny strona csgodouble nie ma w regulaminie wzmianki o zakazie używania botów ani innych programów betujących zabrania się rozpowszechnia  bota bez mojej zgody 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...