Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop 2000-3000zł

Olsenowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję laptopa. Rozglądałem się już i obejrzałem ich mnóstwo. Jednak nie ma żadnego konkretnego modelu który przykułby moją uwagę. (No może poza Dell xps 13 no ale to już inna bajka). Mianowicie szukam laptopa głównie do szkoły, do nauki programowania, pisania jakiś prostych aplikacji, tworzenia prostych projektów graficznych czy ewentualnie czasem obróbki filmów. Co do grania to grałbym raczej tylko w jakieś gierki typu LoL, CS:GO, czy jakieś strategie, a myślę że w tym przedziale to bez większych problemów powinno to ogarnąć. Zależy mi na w miarę długiej pracy na baterii, miłym rozwiązaniem byłaby również możliwość jej wymiany, chciałbym aby ten laptop pożył z 3-4 lata albo nawet i dłużej, w tym celu jestem w stanie nawet dołożyć trochę ponad górny limit no ale to musicie mnie nieźle przekonać.

Opublikowano

@Olsenowy

Matryca FULL HD to u Ciebie podstawa.

Jeśli wybierzesz 13 calowy laptop to niestety z grami musisz sie pożegnać :)

JA bym wybrał 15 calowy:

Dell latitude 3550 z i5 ulv i GF830m. Matryca FULL HD IPS matowa bardzo dobrej jakości, windows 7 w cenie, dobre wykonanie biznesowe przy tym ładna stylistyka, wygodna podświetlana klawiatura, wysoka kultura pracy, długi czas pracy na baterii (6h na wifi), lekki jak na 15 cali 2.20 kg wagi 3 letnia gwarancjia biznesowa Dell "Serwis u klienta następnego dnia roboczego to najszybsza i najlepsza forma serwisowania

Lenovo z51-70 z i5 ulv i r9 – Matryca FULL HD matowa,  wygodna podświetlana klawiatura, niskie tempratury, ładna stylistyka (design) dobre głośniki JBL, dobra wydajność w niskiej cenie. Jest to nowa odsłona Lenovo z50-70.

Acer F5-572g z i5 ulv  GF940m. Matryca FULL HD matowa, dobre wykonanie, gwarancja door to door, aluminiowe wnetrze laptopa.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...